Παντούλας- Στασινός, ζητούν πρωτοβουλίες

BOYLHΠρωτοβουλία ανέλαβαν βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, προκειμένου να συγκεντρωθούν υπογραφές, που θα ζητούν το Εθνικό Συμβούλιο να αποφασίσει την άμεση εκλογή προέδρου με απευθείας εκλογή από τη βάση. Στην ομάδα των βουλευτών που κατέθεσε την σχετική επιστολή περιλαμβάνεται ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στο Νομό Ιωαννίνων Μιχάλης Παντούλας και ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στο Νομό Άρτας Παύλος Στασινός.

Στο κείμενο που απευθύνεται προς το Εθνικό Συμβούλιο, αναφέρουν μεταξύ άλλων ότι «επιβάλλεται καθαρή λύση άμεσα, στο θέμα της ηγεσίας. Δεν υπάρχει χώρος για γκρίζες ζώνες, και για διευθετήσεις κορυφής. Την πορεία του ΠΑΣΟΚ και τη νέα ηγεσία του, πρέπει να προσδιορίσει άμεσα και κυρίαρχα η κοινωνία, η βάση της παράταξης, η βάση του ΠΑΣΟΚ».

Και προσθέτουν: «Τα μέλη και οι φίλοι του Κινήματος πρέπει να πάρουν τον λόγο τόσο για το πρόσφατο κυβερνητικό παρελθόν όσο και για την επόμενη ημέρα. Με σεβασμό στην διαφορετική άποψη, με δημοκρατικές διαδικασίες. Το Εθνικό Συμβούλιο οφείλει να καθορίσει άμεσα σε σύντομο χρόνο την εκλογή Προέδρου από την βάση σύμφωνα με τις προβλέψεις του καταστατικού.

Όπως σημειώνουν, την πρόταση αυτή καταθέτουν προς ψήφιση από το Εθνικό Συμβούλιο στην Συνδιάσκεψη τις 14-15 Ιανουαρίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ