Πανηγυρική παρουσίαση των υποψηφίων του ΠΑΣΟΚ με βεβαιότητα για εκλογή βουλευτή στα Γιάννινα

pasok ipopsifioi ioanninon

Με δυναμική παρουσία μελών και φίλων που κατέκλυσαν τον χώρο της εκδήλωσης η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ προχώρησε στην επίσημη παρουσίαση των υποψηφίων βουλευτών του κόμματος και παράλληλα έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα.

Η εκδήλωση είχε όλα τα χαρακτηριστικά της προεκλογικής καθώς ουσιαστικά άνοιξε την αυλαία και επίσημα στο δρόμο προς τις εκλογές.

Για το ΠΑΣΟΚ σε τοπικό επίπεδο αποτελεί στοίχημα η εκλογή βουλευτή κάτι που μοιάζει πιο εύκολο από ότι στις προηγούμενες αναμετρήσεις.

Ο Γραμματέας της Νομαρχιακής Βασίλης Γαρδίκος ήταν αυτός που άνοιξε την εκδήλωση τονίζοντας ότι το 2023 θα είναι η χρονιά της δημοκρατικής ανατροπής.

«Το ΠΑΣΟΚ με τις πολιτικές του προτάσεις, τις αρχές και τις αξίες θα δώσει την μάχη χωρίς δεσμεύσεις και εξαρτήσεις. Συντεταγμένα, θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό ώστε το βράδυ των εκλογών η παράταξή μας να είναι στην πλευρά των νικητών», υπογράμμισε στον χαιρετισμό του.

Η κεντρική ομιλία έγινε από τον Πάρι Κουκουλόπουλο, μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του κόμματος, ο οποίος με αναφορές στον Ανδρέα Παπανδρέου θύμισε ότι το ΠΑΣΟΚ είναι ένα κόμμα πατριωτικό.

EpirusPost • Ειδήσεις, Ιωάννινα, Άρτα, Πρέβεζα, Θεσπρωτία • koukoulopoulos

Αναφερόμενος στην εκλογική αναμέτρηση είπε ότι τα χτυπήματα στο ΠΑΣΟΚ προέρχονται τόσο από τη Νέα Δημοκρατία όσο και από τον ΣΥΡΙΖΑ. Κι αυτό επειδή και τα δύο έχουν προβλήματα στρατηγικής. Η Νέα Δημοκρατία αφενός θέλει αυτοδυναμία αλλά απέχει πολύ απ’ αυτή, ο ΣΥΡΙΖΑ αφετέρου έχει διαμηνύσει ότι δεν θα σχηματίσει κυβέρνηση μειοψηφίας.

«Είμαστε το μόνο κόμμα που έχουμε σαφέστατη άνοδο. Γι’ αυτό μας χτυπάνε και πολώνουν επίτηδες την κατάσταση» είπε και συμπλήρωσε ότι η υπόθεση των υποκλοπών ήρθε στη δημοσιότητα χάρη στη γενναιότητα του Νίκου Ανδρουλάκη.

Υπογράμμισε ότι το ΠΑΣΟΚ θα πρέπει να βγει ισχυρό από την εκλογική αναμέτρηση ώστε έτσι να αναλάβει τις ευθύνες του. «Είμαστε δυνατοί, επιβάλλουμε και όρους» είπε χαρακτηριστικά και απευθυνόμενος κυρίως στους νέους ζήτησε να κάνουν την ενίσχυση του ΠΑΣΟΚ δική τους υπόθεση.

Στη συνέχεια έγινε η παρουσίαση των επτά υποψηφίων βουλευτών του ΠΑΣΟΚ οι οποίοι απηύθυναν από έναν σύντομο χαιρετισμό.

EpirusPost • Ειδήσεις, Ιωάννινα, Άρτα, Πρέβεζα, Θεσπρωτία • gatsiosΚΩΣΤΑΣ ΓΑΤΣΙΟΣ: «Είναι μεγάλη η τιμή να συμμετέχω μαζί με τους άξιους συνυποψηφίους στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ. Είναι μεγάλη η τιμή να αγωνίζομαι με όλους για την πολιτική ανόρθωση και την εκλογική ανάταξη του κινήματος κάτι που αποτελεί προυπόθεση για μία Ελλάδα με ισχυρούς θεσμούς, αξιοπρέπεια, κοινωνική δικαιοσύνη και ανάπτυξη για όλους.. Όλοι μαζί, ενωμένοι, με πάθος και ορμή θα αγωνιστούμε για τα Γιάννινα της ανάπτυξης και της προόδου».

EpirusPost • Ειδήσεις, Ιωάννινα, Άρτα, Πρέβεζα, Θεσπρωτία • dimitriouΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ: «Όλοι μαζί πρέπει να τιμήσουμε το ψηφοδέλτιο.. Είναι τιμή μου που μετέχω σ’ αυτή την συλλογική προσπάθεια για να βγάλουμε τα Γιάννινα από την αφάνεια. Η εκλογή βουλευτή του ΠΑΣΟΚ στα Γιάννινα θα φέρει αέρα αλλαγής στα κοινά».

EpirusPost • Ειδήσεις, Ιωάννινα, Άρτα, Πρέβεζα, Θεσπρωτία • liagkouΑΝΘΗ ΛΙΑΓΚΟΥ: «Είναι μεγάλη χαρά για μένα η πρόταση να συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο. Το ΠΑΣΟΚ στήριζε και στηρίζει τα άτομα με αναπηρία κι έτσι κι εμείς πρέπει να είμαστε ενεργοί και με λόγο στην κοινωνία. Αγωνιζόμαστε για τη νίκη».

EpirusPost • Ειδήσεις, Ιωάννινα, Άρτα, Πρέβεζα, Θεσπρωτία • mantalovasΘΑΝΑΣΗΣ ΜΑΝΤΑΛΟΒΑΣ: «Μαζί με όλους θα δώσουμε μία μεγάλη μάχη και στο Νομό Ιωαννίνων. Έχουμε δώσει πολλές μάχες.. Σας καλώ να δώσουμε αυτή την μάχη όχι μόνο για το ΠΑΣΟΚ αλλά για την ελληνική κοινωνία και τη δημοκρατία. Απέναντι στα πολλά προβλήματα του καθενός η λύση δεν είναι το κλίμα της πόλωσης και της τοξικότητας. Εμείς ως ΠΑΣΟΚ έχουμε αγωνιστεί και έχουμε κάνει μεγάλες αλλαγές στην Ελλάδα. Αν  πιστέψουμε στις δικές μας δυνάμεις θα το ξανακάνουμε και ο Νομός θα αποκτήσει μία ισχυρή φωνή».

EpirusPost • Ειδήσεις, Ιωάννινα, Άρτα, Πρέβεζα, Θεσπρωτία • mitsiouΕΥΑΓΓΕΛΙΑ- ΒΑΛΙΑ ΜΗΤΣΙΟΥ: «Ήταν μεγάλη τιμή η συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο. Είναι μεγάλη και η ευθύνη. Είμαστε σε μία δύσκολη συγκυρία για τον τόπο. Οφείλουμε να αγωνιστούμε όλοι μαζί. Εκπροσωπώ τους νέους, κάτι που κάνει μεγαλύτερη την ευθύνη γιατί οφείλω να δείξω ότι δεν πρέπει να φοβόμαστε και να απέχουμε από την πολιτική σκηνή. Πρέπει να ενώσουμε την φωνή μας και να ακουστεί παντού. Η δημοκρατική παράταξη ήταν παρούσα και το ΠΑΣΟΚ θα είναι παρών και σε αυτές τις εκλογές. Κανένας αμέτοχος».

EpirusPost • Ειδήσεις, Ιωάννινα, Άρτα, Πρέβεζα, Θεσπρωτία • mpakolaΝΤΙΝΑ ΜΠΑΚΟΛΑ: «Αυτή η χρονιά θα μας καθορίσει για τα επόμενα χρόνια. Είναι η χρονιά των εκλογών. Σ’ αυτές πρέπει να δώσουμε τον αγώνα μας με αξιοπρέπεια, με δύναμη και ένα μεγάλο σκοπό. Το ΠΑΣΟΚ να ξαναγίνει ένα μεγάλο κόμμα.. Αγώνας από όλους μας ώστε να ανεβάσουμε το κόμμα μας πολύ ψηλά».

EpirusPost • Ειδήσεις, Ιωάννινα, Άρτα, Πρέβεζα, Θεσπρωτία • tsimarisΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΙΜΑΡΗΣ: «Είναι μεγάλη η τιμή που έγινε να είμαι υποψήφιος βουλευτής. Ένα έχω να πω.. Το διακύβευμα των εκλογών είναι ένα και είναι γνωστό.. Αυτό πετυχαίνεται μόνο με έναν τρόπο. Με ένα σύνθημα που ηχούσε κάποτε από τον ιδρυτή του ΕΣΥ Γιώργο Γεννηματά.. Αγώνας, αγώνας, αγώνας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ