Παλάσκα… Καθημερινότητα τα ατυχήματα!

atixima-palaska2

Οργή και αγανάκτηση από τους κατοίκους της οδού Οπλαρχηγού Παλάσκα, στον Βοτανικό, καθώς καθημερινά γίνονται μάρτυρες τροχαίων ατυχημάτων.

Η Παλάσκα είναι ένας από τους σχετικά καινούριους δρόμους στον Βοτανικό και αρκετά πλατύς για τα δεδομένα των Ιωαννίνων.

Οι μεγάλες ταχύτητες λοιπόν που αναπτύσσουν τα οχήματα και η παντελής έλλειψη σηματοδότησης, ειδικά στις διασταυρώσεις καθώς συναντάται με πολλές κάθετες οδούς, αποτελούν την αιτία της πρόκλησης ατυχημάτων σε καθημερινή βάση.

Το Σάββατο ένα ταξί συγκρούστηκε με άλλο ΙΧ στην διασταύρωση Παλάσκα και Ιπποκράτους. Το ταξί κατέληξε σχεδόν στην πόρτα σπιτιού, γκρεμίζοντας μέρος της τοιχοποιίας.

Την Δευτέρα, στην ίδια διασταύρωση, σημειώθηκε ένα ακόμη τροχαίο. Όχημα εταιρείας ταχυμεταφορών συγκρούστηκε με μηχανάκι. Ο οδηγός του δεύτερου κατέληξε στο νοσοκομείο.

«Κάθε φορά που ακούμε μπαμ τρέμουμε μην έχουν βρεθεί τα παιδιά μας κάτω από τις ρόδες κάποιου αυτοκινήτου» λένε οι κάτοικοι της περιοχής, συμπληρώνοντας ότι έχουν απευθυνθεί και στο Δήμο και στην Αστυνομία προκειμένου να υπάρξει σήμανση.

Το αποτέλεσμα ήταν ο Δήμος να τους στέλνει στην Τροχαία και η Τροχαία στον Δήμο.

Το μόνο που ζητούν είναι το αυτονόητο… Να τοποθετηθεί σήμανση στις διασταυρώσεις ώστε να μπορούν να μετακινούνται με ασφάλεια..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ