Πάει με όλα… πάει παντού; Πάει και με ζωοτροφές….

ONHL_KOKA Στο πακέτο της Δωδώνης…  δώρο και η ΖΩ-ΔΩ

Η αποκάλυψη ότι ο “μελλοντικός πρόεδρος” της Δωδώνης Michael O’ Niell είναι ο Διευθύνων Σύμβουλος της COCA – COLA στην Τουρκία, έχει κάνει αίσθηση και σίγουρα είναι στοιχείο που θα αξιολογηθεί καθώς σοβαρά ερωτηματικά εγείρονται για την προσπάθεια που έγινε να μη δοθεί στη δημοσιότητα η… λεπτομέρεια αυτή, από τους εκπροσώπους της SI.

Γεγονός είναι ότι ο κ. O’ Niell έχει διατελέσει όλο του σχεδόν τον εργασιακό βίο στέλεχος της πολυεθνικής The Coca Cola Company και μάλιστα στην Ευρασία. Πράγμα που προφανώς σημαίνει ότι γνωρίζει την ευρασιαατική αγορά… στο χώρο των αναψυκτικών τύπου Cola! Πως απ’ αυτό, βέβαια, προχώρησε στη φέτα, το γάλα και το ξυνόγαλο… είναι αξιοπερίεργο.

Αλλά δεν είναι το μοναδικό αξιοπερίεργο στην πώληση της Δωδώνης!

Το γεγονός όμως ότι από coca cola ο κ. Ο’ Νiell θα βρεθεί να πουλάει και ζωοτροφές… προξενεί εντύπωση!

Και τι εννοούμε….

Σε πολλούς διαφεύγει το γεγονός ότι στο “πακέτο” της εξαγοράς της ΔΩΔΩΝΗΣ, συμπεριλαμβάνεται και η ΖΩ.ΔΩ. Μια εταιρεία που η ΔΩΔΩΝΗ είχε αγοράσει έναντι 3,2 εκ. ευρώ και μάλιστα με δανεισμό από την τότε ιδιοκτήτρια και των δύο εταιρειών ΑΤΕ.

Και για να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι: Η τότε ΕΛΒΙΖ, άνηκε στην ΑΤΕ. Η οποία ΑΤΕ δανειοδότησε τη ΔΩΔΩΝΗ και την υποχρέωσε (όντας διοίκησής της) να αγοράσει την υπερχρεωμένη ΕΛΒΙΖ, παρά τις ενστάσεις της ΕΑΣ Ιωαννίνων και των υπολοίπων Ενώσεων της Ηπείρου…

Σήμερα και αυτή η επιχείρηση, που “κατέβασε” ρολά λίγους μήνες μετά την εξαγορά της, το 2009, περνάει στην ιδιοκτησία της SI. Και κτηνοτροφικοί κύκλοι σημειώνουν με νόημα πως μετά τις ζωοτροφές η SI, ενδιαφέρεται να αγοράσει και σταυλικές εγκαταστάσεις και αιγοπρόβατα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ