ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα: Δεν πωλείται..

pas asteras (1)

Διαψεύδει δημοσιεύματα περί συζητήσεων του ΠΑΣ Γιάννινα η ΠΑΕ. Με ανακοίνωσή της θέλει να βάλει τέλος στις φήμες αυτές που συνδέονται βέβαια και με την κακή αγωνιστική πορεία της ομάδας.

Στην ίδια ανακοίνωση αναφέρει ότι δεν υπάρχει καμία πρόταση για αγορά μετοχών και μοναδικός στόχος είναι η σωτηρία της ομάδας.

Αναλυτικά αναφέρει:

Με αφορμή νέα δημοσιεύματα μερίδας του Τύπου σχετικά με το ιδιοκτησιακό καθεστώς της ομάδας η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα 1966 διαψεύδει κατηγορηματικά την ύπαρξη πρότασης ή συζητήσεων για την πώληση της ομάδας. Την ώρα που η ομάδα δίνει τον πιο κρίσιμο αγώνα της φετινής σεζόν -μέχρι τον επόμενο – παρατηρείται μια πρόθεση από ΜΜΕ να αναστατώσουν με διάφορες ανυπόστατες φήμες το εσωτερικό της ομάδας.

Στην ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα 1966 δεν έχει φτάσει καμία πρόταση για την αγορά των μετοχών της. Όλα αυτά είναι αερολογίες κι εκ του πονηρού ειδικά αυτή την χρονική στιγμή. Ο στόχος μας είναι ένας και ξεκάθαρος, και δεν είναι άλλος από την σωτηρία της ομάδας και αυτό είναι το μήνυμα στους φιλάθλους της ομάδας μας, οι οποίοι καλό θα είναι να μην υιοθετούν αβασάνιστα κάθε πληροφορία ή φήμη που βλέπει το φως της δημοσιότητας.

Για την πόλη και το σήμα στην καρδιά!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ