Ούτε φωνή ούτε ακρόαση για τον ΧΥΤΑ στο Καρβουνάρι…

LIOLIOSΠέρασαν τέσσερις ημέρες από τη δημοσιοποίηση του πορίσματος- καταπέλτη για τον ΧΥΤΑ στο Καρβουνάρι και όλοι οι αρμόδιοι κάνουν σαν να μην συνέβη τίποτα.

Οι Επιθεωρητές Περιβάλλοντος διαπιστώνουν σωρεία πολύ σοβαρών προβλημάτων στη μελέτη, την κατασκευή και τη λειτουργία του συγκεκριμένου έργου και καλούν σε γραπτή απολογία την Περιφέρεια Ηπείρου, τη Διοίκηση του Φορέα Διαχείρισης και την ιδιωτική εταιρία που έχει αναλάβει τη λειτουργία του.

Κι αν κάποιοι έχουν λόγους να αποσιωπούν το πόρισμα των Επιθεωρητών, είναι περίεργο και αδικαιολόγητο το γεγονός ότι ο Φορέας Διαχείρισης που διοικείται από την…. Πάργα, καθώς πρόεδρός του είναι ο δήμαρχος της πόλης Θανάσης Λιόλιος, δεν ασχολείται στο ελάχιστο με το ζήτημα.

Ίσως παραγνωρίζει πως στην περίπτωση που η κατάσταση επιδεινωθεί και υπάρξει κλείσιμο του ΧΥΤΑ στο Καρβουνάρι, τότε θα κληθεί να διαχειριστεί ένα πρόβλημα, με τεράστιες διαστάσεις.

Βέβαια στην Παραμυθιά και γενικότερα στο Δήμο Σουλίου δεν κρύβουν την ενόχλησή τους από τη στάση της Διοίκησης του Φορέα καθώς όλους αυτούς τους μήνες λάμπει δια της απουσίας της!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ