Ουδείς Ηπειρώτης στους νέους τομεάρχες

ND1Σε…ανασχηματισμό του κόμματος προχώρησε ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς μετά τις διαγραφές βουλευτών που είχαν προηγηθεί. Στο νέο σχήμα δεν περιλαμβάνεται κανένας από τους βουλευτές του κόμματος στην Ήπειρο, όπου δεν είναι και πολλοί.

Πρόκειται για δύο μόνο, τον βουλευτή Ιωαννίνων Σταύρο Καλογιάννη και Πρέβεζας Δημήτρη Τσουμάνη, καθώς ο τρίτος Κώστας Τασούλας παραμένει στη θέση του Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής ομάδας.

Ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας, Μάριος Σαλμάς, και ο βουλευτής Χίου, Κώστας Μουσουρούλης, ορίστηκαν νέοι κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι της ΝΔ με απόφαση του προέδρου Αντώνη Σαμαρά.

Αναλυτικά με απόφαση του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας ορίζονται νέοι κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι, τομεάρχες και επικεφαλής γραμματειών, οι παρακάτω βουλευτές:

– Κοινοβουλευτικοί Εκπρόσωποι, μαζί με το βουλευτή Κερκύρας κ. Νίκο Δένδια, ορίζονται ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας κ. Μάριος Σαλμάς και ο βουλευτής Χίου κ. Κώστας Μουσουρούλης.

– Υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Εσωτερικών, Δημόσιας Διοίκησης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, ο βουλευτής Β’ Αθηνών κ. Ευάγγελος Μεϊμαράκης.

– Αναπληρωτής του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Εσωτερικών, Δημόσιας Διοίκησης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, ο βουλευτής Ημαθίας κ. Μιχάλης Χαλκίδης.

– Υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Εθνικής ‘μυνας, ο βουλευτής Καβάλας κ. Νίκος Παναγιωτόπουλος.

– Υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Εμπορίου, ο βουλευτής Β’ Αθηνών κ. Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης.

– Υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Περιφερειακής Πολιτικής, ο βουλευτής Ξάνθης κ. Αλέξανδρος Κοντός.

– Αναπληρωτής Υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Εξωτερικών, ο βουλευτής Αχαΐας κ. Μιχάλης Μπεκίρης.

– Επικεφαλής της Γραμματείας Αγροτικού, ο βουλευτής Καρδίτσας κ. Κωνσταντίνος Τσιάρας.

– Επικεφαλής της Γραμματείας Κοινωνικής Συνοχής και Αλληλεγγύης, η βουλευτής Επικρατείας κα Ευγενία Τσουμάνη-Σπέντζα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ