Οργισμένο σχόλιο του Διοικητή Άρτας

Πριν από μερικές ημέρες εργαζόμενη, μητέρα και φοιτήτρια, δούλεψε μόνη της και χάρισε μάσκες στο Νοσοκομείο της Άρτας.

Ήταν μία από τις πράξεις που συγκίνησαν τις μέρες αυτές.

Είναι σίγουρο πως η ίδια δεν πίστεψε ποτέ ότι η πράξη της αυτή θα αποτελέσει αφορμή για δυσμενή σχόλια και για μικροπολιτική.

Μέσω αναρτήσεων λοιπόν στα κοινωνικά δίκτυα κάποιοι έσπευσαν να λοιδορήσουν την διοίκηση του νοσοκομείου και εμμέσως να αφήσουν να εννοηθεί ότι το νοσοκομείο δεν έχει τον απαιτούμενο εξοπλισμό.

Η απάντηση δόθηκε άμεσα από τον διοικητή του νοσηλευτικού ιδρύματος Βαγγέλη Ντάκουλα, ο οποίος υπερασπίστηκε τη δωρεά της νεαρής κοπέλας και έβαλε εναντίον όσων για λόγους εντυπώσεων υποτιμούν τέτοιες ενέργειες.

Στην ανάρτησή του ο κ. Ντάκουλας αναφέρει:

«Κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες μια κατάπτυστη ανάρτηση στα social media για δήθεν διαλυμένες μάσκες που δίνονται σε ιατρούς του Νοσοκομείου για να εργαστούν. Οι συγκεκριμένες μάσκες αποτελούν μέρος μιας δωρεάς φοιτήτριας η όποια είναι μητέρα βρέφους και στερώντας προσωπικό χρόνο αλλά και πόρους από τον εαυτό της και την οικογένεια της δώρισε αυτές τις μάσκες στο Νοσοκομείο.

Οι μάσκες αυτές είναι πανέμορφες και πολύ καλοδουλεμένες, έχοντας όμως λάστιχο το οποίο όταν αποστειρώνονται σε υψηλή θερμοκρασία όπως απαιτείται διαλύεται και έτσι θα μπει και σε αυτές κορδόνι. Δόθηκαν στην παιδιατρική επειδή ήταν μικρό μέγεθος για να χρησιμοποιηθούν σε παιδιά, τα όποια δεν ήταν ύποπτα ως κρούσματα Κορωνοιου, απλά για προφύλαξη τους.

Οι οδηγίες για το ποιος φορεί μάσκα είναι σαφείς από τον ΕΟΔΥ. Τα ΜΑΠ είναι δυσεύρετα και λογω τρομερής ζήτησης ανατιμημένα, οπότε γίνεται προσπάθεια για μια χρηστή διαχείριση. Σε καμία περίπτωση δεν συμβαίνει αυτό που αναφέρετε.

Κρίμα για λόγους εντυπώσεων ή προσωπικούς να υποτιμάμε την συμβολή των δωρητών, αλλά και την προσπάθεια του προσωπικού με fake news. Δεν ξέρω ποιος γελάει, ξέρω όμως ανθρώπους που κλαίνε από την αγωνία, την κούραση, την προσπάθεια και την αβεβαιότητα. Ξέρω ανθρώπους που θα παλέψουν για την υγεία κάθε συνάνθρωπου τους ακόμα και με μπαλωμένη μάσκα αν χρειαστεί.

Αυτοί είναι οι Γιατροί και οι Νοσηλευτές μας

Εμείς tασσόμαστε στο πλευρό τους, και Έκαστος εφ’ ω ετάχθη….»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ