Οργισμένη αντίδραση στα σενάρια για τη Δωδώνη

argyrisΜε μία σκληρή ανακοίνωση τοποθετείται ο πρώην βουλευτής Ιωαννίνων Βαγγέλης Αργύρης στο θέμα της πώλησης της γαλακτοβιομηχανίας Δωδώνη και κυρίως στα σενάρια που καλλιεργήθηκαν από διάφορους κύκλους και αφορούν στον δικό του ρόλο.

Χαρακτηριστικό είναι ότι, με την ευκολία που παρέχει η ανωνυμία των blogs, υπήρξαν δημοσιεύματα που τον έφεραν να αναλαμβάνει ακόμη και την προεδρία στη γαλακτοβιομηχανία υπό το νέο της σχήμα.

Με την δήλωσή του ο κ. Αργύρης εκφράζει τη διαφωνία του με την πώληση της Δωδώνης, υπογραμμίζει ότι η θέση του παραμένει σταθερή από το 1991 και εξαπολύει οργισμένη επίθεση εναντίον όσων σεναριογραφούν.

«Απορώ πως οι ίδιοι κάνουν ρεπορτάζ με τη μορφή «τούρκικου σήριαλ» και επιχειρούν να δημιουργήσουν σύγχυση και ρήγματα στο ενιαίο Ηπειρωτικό μέτωπο αντίδρασης ενάντια στην προσπάθεια για αλλοίωση του χαρακτήρα της ΔΩΔΩΝΗΣ, εμπλέκοντάς με σε δήθεν σενάρια ανάληψης υψηλόβαθμων καθηκόντων από εμένα στο προωθούμενο εταιρικό σχήμα. Ποιον εξυπηρετούν;

Είναι «Κυριακή κοντή γιορτή» η διάψευσή τους, αλλά προέχει η προστασία της Βιομηχανίας και του χαρακτήρα της.

Παραμένω σταθερός στις απόψεις μου και στο πλευρό όσων διεκδικούν μία ΔΩΔΩΝΗ που θα ανήκει στην Ήπειρο και τους παραγωγούς της και η οποία θα συνεχίσει να συμβάλλει στην ανάπτυξη της Περιφέρειας.

Όσοι άλλα δρομολογούν, να το ξανασκεφτούν, γιατί η ΔΩΔΩΝΗ είναι για την Ήπειρο casus belli», σημειώνει στην ανακοίνωσή του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ