Οργή ΣΥΡΙΖΑ για τους άριστους των νοσοκομείων

Ο διορισμός διοικητών στα νοσοκομεία δεν περνά τελικά ανώδυνα για τη Νέα Δημοκρατία! Ο 80χρονος του Νοσοκομείου Καρδίτσας παραιτήθηκε κάτω από τις έντονες αντιδράσεις ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ επανέρχεται και ζητά «ο κ. Μητσοτάκης να παραιτήσει τους 111 «άριστους» και τον υπουργό των ρουσφετιών» εννοώντας τον Υπουργό Υγείας!

Στην ανακοίνωση του κόμματος γίνεται ειδική μνεία στην Ήπειρο με αφορμή δύο κομματικά στελέχη –νυν και πρώην προέδρους ΝΟΔΕ- που κατέλαβαν θέσεις διοικητών στην Άρτα και την Πρέβεζα.

«Η ντροπή του κ. Μητσοτάκη δεν ξεπλένεται με την παραίτηση του ηλικιωμένου πολιτευτή της ΝΔ, που διορίστηκε διοικητής του νοσοκομείου Καρδίτσας, με μόνο προσόν την κομματική του θέση και την υπόσχεση που παραδέχθηκε δημόσια ότι του είχε δώσει ο ίδιος ο κ. Μητσοτάκης.

Άλλωστε αυτό είναι μόνο ένα από τα 112 ρουσφέτια του σε κομματάρχες της ΝΔ. Ξέχασε ο κ. Μητσοτάκης τον διοικητή – κουμπάρο του βουλευτή του στην Καστοριά; Ξέχασε τους προέδρους των ΝΟΔΕ Πρέβεζας και Άρτας; Ξέχασε τη σύζυγο δημοσιογράφου που τον λιβανίζει εδώ και 4 χρόνια;» αναφέρεται στην ανακοίνωση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ