Ορατά αποτελέσματα από την Κοινωφελή Εργασία

DROMOS_ERGATHSΟρατά και μετρήσιμα είναι τα πρώτα αποτελέσματα των παρεμβάσεων στο Δήμο Αρταίων μέσω του προγράμματος Κοινωφελούς Εργασίας. Στον τομέα της συντήρησης των σχολικών κτηρίων ολοκληρώθηκε ο ελαιοχρωματισμός των εξωτερικών και εσωτερικών χώρων του 9ου Δημοτικού σχολείου, του 4ου Γυμνασίου – Λυκείου ενώ συνεχίζονται οι εργασίες στο 11ο νηπιαγωγείο και στο 1ο Γυμνάσιο – Λύκειο.

Εκτός από την συντήρηση, ο Δήμος δια μέσω του οικοδομικού συνεργείου που έχει δημιουργηθεί στο πλαίσιο της ΚΟΧ, προχωρά στην ολοκλήρωση της κατασκευής του κτηρίου που προοριζόταν για Πνευματικό Κέντρο του πρώην Δήμου Φιλοθέης στην Τ.Κ. Ρόκκα με στόχο να αποπερατωθεί κατά τη διάρκεια του προγράμματος.

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται και οι εργασίες από το συνεργείο πλάκας και πέτρας το οποίο προχώρησε στην ανακατασκευή της κεντρικής πλατείας της Τ.Κ. Ροδαυγής, στην αρμολόγηση του πλακόστρωτου πλησίον της ιστορικής γέφυρας καθώς και στην επισκευή του πεζοδρόμου της Πριοβόλου έμπροσθεν της λαϊκής αγοράς.

Από το συνεργείο υδραυλικών συνεχίστηκαν οι τοποθετήσεις υπόγειων αρδευτικών συστημάτων στο ευρυχώριο στην είσοδο της πόλης και στις νησίδες της περιφερειακής οδού από το Αθλητικό Κέντρο έως το ΚΤΕΛ, με παράλληλη τοποθέτηση φρεατίων για τη συλλογή των ομβρίων υδάτων. Επίσης έχουν ολοκληρωθεί οι υδραυλικές εργασίες σε όλα τα σχολεία της πόλης και συνεχίζονται στα περιφερειακά σχολεία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ