Όλοι οι θεραπευτές σε μία πλατφόρμα

Καινοτόμες ιδέες που παίρνουν σάρκα και οστά με μεράκι και πολύ δουλειά. Μια τέτοια καινοτομία φέρνει η  ελληνική start up «Your Therapist».

Το Your Therapist είναι μια νέα πλατφόρμα που βασίζεται στη φιλοσοφία του ευ ζην και συγκεντρώνει όλους εκείνους που μπορεί να χρειαστούμε για να βελτιώσουμε την ζωή μας.

Εύκολα και γρήγορα μπορεί ο καθένας να αναζητήσει θεραπευτές με βάση την περιοχή που διαμένει, να ενημερωθεί για τα βιογραφικά τους, να δει την αξιολόγηση από άλλους χρήστες, να κλείσει ραντεβού on line.

Μάλιστα, ειδικά για τη δύσκολη εποχή που διανύουμε η πλατφόρμα προσφέρει σε συνεργασία με τους θεραπευτές δωρεάν συνεδρίες σε κάθε τομέα.

Η ιδέα του Your Therapist ανήκει σε δύο νέα παιδιά, τον Βασίλη και τον Κώστα, που είδαν το κενό στον συγκεκριμένο χώρο και αποφάσισαν να δημιουργήσουν τη δική τους start up επιχείρηση.

Το δικό του μερίδιο έχει ο Ανδρέας ο οποίος ανέλαβε και δημιούργησε την ιστοσελίδα.

Καθημερινές δόσεις ευδαιμονίας, λοιπόν, μέσω μιας wellbeing κοινότητας όπου μπορείς απ’το να διαβάσεις άρθρα στο blog, ή να παρακολουθήσεις video συνεντεύξεις, να πλοηγηθείς βλέποντας τα βιογραφικά και τα στοιχεία των συνεργατών μας και να κάνεις online booking τον κατάλληλο για σένα θεραπευτή.

Tο Your Therapist φιλοξενεί επαγγελματίες που καλύπτουν με τις υπηρεσίες τους το τρίπτυχο ψυχή-σώμα-πνεύμα. Ανάμεσα στους επαγγελματίες αυτούς θα βρεις Ψυχολόγους / Ψυχοθεραπευτές, Διατροφολόγους, Life coaches, Φυσικοθεραπευτές, Λογοθεραπευτές, Εργοθεραπευτές, Yoga instructors, Personal Trainers & Γυμναστήρια, Εναλλακτικούς θεραπευτές και Μασέρ.

Ψυχή, σώμα και πνεύμα στην καλύτερη τους εκδοχή.

Αυτό είναι το Your Therapist !

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ