Όλα πανέτοιμα για το RUN της Κυριακής

RUN IO 6 5 14Πανέτοιμα τα Γιάννενα για τους αγώνες Δρόμου 5χλμ και 10 χλμ. του ΣΕΓΑΣ, αυτή την Κυριακή 11 Μαΐου, στο πλαίσιο του προγράμματος RUN GREECE που για δεύτερη χρονιά οργανώνει ο σύνδεσμος σε 6 πόλεις της Ελλάδας, σε συνεργασία με την τοπική και περιφερειακή αυτοδιοίκηση και την υποστήριξη της WIND.

Η συμμετοχή αναμένεται να ξεπεράσει το περσινό νούμερο, καθώς ήδη οι εγγραφές των Γιαννιωτών στους Αγώνες 5χλμ., 10 χλμ. έχουν ξεπεράσει τις περσινές. Μεγάλη θα είναι και η συμμετοχή στον αγώνα των παιδιών που θα δώσουν επίσης δυναμικό παρών στη διοργάνωση. Όλοι οι δρομείς θα τρέξουν για καλό σκοπό καθώς η WIND θα τοποθετήσει λίγα μέτρα πριν τον τερματισμό μία Αψίδα Αγάπης και για κάθε πέρασμα κάτω από την αψίδα θα προσφέρει 3€ στα παιδιά της ΜΕΡΙΜΝΑΣ.

 

Οι δρομείς των αγώνων θα έχουν τη δυνατότητα να κάνουν τη διαδρομή τους ακόμα πιο ευχάριστη απολαμβάνοντας επιλεγμένα μουσικά κομμάτια από την WIND Running playlist που μπορούν να βρουν αποκλειστικά στο WIND AKAZOO. Το μόνο που χρειάζεται είναι να κάνουν την εγγραφή τους στο wind.akazoo.com για απεριόριστη μουσική με τον πρώτο μήνα δωρεάν !

Παράλληλα, συνεχίζονται στα καταστήματα WIND των Ιωαννίνων ( Μιχ. Αγγέλου 6 & Δωδώνης 29) οι αποκλειστικές προσφορές για τους κατοίκους της πόλης σε σταθερή, κινητή τηλεφωνία και Internet.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ