Όλα δύσκολα με τη μεταφορά μαθητών

SXOLIKOΜέχρι τέλη Φεβρουαρίου θα έχουν καταβληθεί στους μεταφορείς το σύνολο των οφειλών για το 2011 από το πρόγραμμα μεταφοράς μαθητών, καθώς επίσης και των οφειλών του κράτους για το πρόγραμμα «ΣΥΝ- ΚΟΙΝΩΝΙΑ». Την παραπάνω δέσμευση ανέλαβε ο υφυπουργός Εσωτερικών Π. Κουκουλόπουλος κατά τη διάρκεια σύσκεψης για το θέμα με το προεδρείο της ΚΕΔΕ και τους προέδρους των Περιφερειακών Ενώσεων Δήμων της χώρας.

Παράλληλα ο κ. Κουκουλόπουλος προανήγγειλε ότι για τα επιμέρους προβλήματα που υπάρχουν, θα εξεταστούν και θα κατατεθούν βελτιωτικές προτάσεις προς τους μεταφορείς, έτσι ώστε να διασφαλιστεί η απρόσκοπτη μεταφορά των μαθητών καθώς και η ομαλή και διαρκής χρηματοδότηση του προγράμματος.

Νωρίτερα οι εκπρόσωποι της Αυτοδιοίκησης περιέγραψαν τις δυσκολίες και τα προβλήματα που έχουν προκύψει κατά τη διενέργεια των διαγωνισμών, υπογραμμίζοντας πως είναι ορατός ο κίνδυνος να μπλοκάρει η μεταφορά των μαθητών από τις 8 Ιανουαρίου, δεδομένου ότι πολλοί από τους μέχρι τώρα διαγωνισμούς έχουν κηρυχθεί άγονοι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ