Οικονομικός έλεγχος στη Μητρόπολη Παραμυθιάς;

mitropoli paramithias

Η Μητρόπολη Παραμυθιάς βρίσκεται στο επίκεντρο δημοσιεύματος της εκκλησιαστικής ιστοσελίδας orthodoxtimes.gr με το άρθρο να αναπαράγεται κι από άλλες έγκυρες ιστοσελίδες θρησκευτικού περιεχομένου.

Σύμφωνα με όσα αναφέρονται οι αρμόδιες ελεγκτικές αρχές έχουν ενημερώσει την Ιερά Σύνοδο και κλιμάκια της Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος αναμένεται να κάνουν φύλλο και φτερό την Μητρόπολη Παραμυθιάς.

«Είναι υποχρεωμένοι να κάνουν εξονυχιστικούς ελέγχους μετά από καταγγελίες που έφτασαν στο γραφείο της εισαγγελίας οικονομικού εγκλήματος. Το τι ακριβώς θα βρουν και ποια θα είναι η πορεία των ερευνών και που θα καταλήξουν συγκεκριμένα πρόσωπα είναι αρμοδιότητα των αρχών.

Στην επαρχία της Παραμυθιάς βοά ο τόπος πως κάποιοι εκμεταλλεύονται την βιολογική αδυναμία του Μητροπολίτη κ. Τίτου και λειτουργούν χωρίς μέτρο. Εκμεταλλευόμενοι την υπογραφή του Μητροπολίτη. Ενός σεβαστού προσώπου που δυσκολεύεται όχι μόνο ο άνθρωπος να διοικήσει αλλά και να επικοινωνήσει με τους γύρω του» αναφέρεται στο συγκεκριμένο δημοσίευμα.

Απομένει να φανεί η συνέχεια που θα υπάρξει.. Γεγονός είναι ότι πολλά λέγονται και πολλά φημολογούνται.. Θα πρέπει όμως να αποδειχθούν κι αυτό λογικά θα γίνει μέσα από την έρευνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ