Οι νέοι με τον Στέλιο Κυμπουρόπουλο

kimpouropoulos1

Στα Γιάννινα βρέθηκε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Στέλιος Κυμπουρόπουλος, ο οποίος περιόδευσε στην αγορά της πόλης, συναντήθηκε με τον Μητροπολίτη Μάξιμο καθώς και με στελέχη της Νέας Δημοκρατίας.

Ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος έγινε γνωστός το 1999, όταν, ανατρέποντας ένα μεταξικό νόμο, αποτέλεσε τον πρώτο αριστούχο μαθητή που παρέλασε κρατώντας τη σημαία στο αναπηρικό καροτσάκι του.

Σήμερα είναι 34 χρονών, εργάζεται ως ψυχίατρος στο Αττικό Νοσοκομείο και διατελεί πρόεδρος του Οργανισμού Ανεξάρτητης Διαβίωσης Ελλάδας (i-living).

Το αναπηρικό αμαξίδιο δεν αποτελεί εμπόδιο για τα όνειρά του. Είναι η δύναμη για να τα κατακτήσει.

Και την δύναμή του χειροκρότησαν νέοι της περιοχής σε μία ζεστή συνάντηση που οργάνωσε ο Χάρης Λαζάνης.

Προερχόμενος από τη νεολαία της Νέας Δημοκρατίας ο Χάρης Λαζάνης είναι υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με τον συνδυασμό του Αλέκου Καχριμάνη.

EpirusPost • Ειδήσεις, Ιωάννινα, Άρτα, Πρέβεζα, Θεσπρωτία • kimpouropoulos1

Στην ίδια συνάντηση παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων η επίσης υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος Μυρτώ Δημακοπούλου, υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι από διάφορες παρατάξεις όπως η Κωνσταντίνα Ντότη, ο Βαλέριος Κορτζής, ο Μάριος Βαβάτσικος, η Ελεάνα Βάσιου, ο πρόεδρος της ΔΑΠ Λευτέρης Κοσμάς, ο γραμματέας του Φαρμακευτικού Συλλόγου Ιωάννης Μπουσβάρος, ο Κώστας Δαρδαμάνης, ο Νίκος Γερασιμίδης και άλλοι.

Η συζήτηση έγινε σε πολύ φιλικό κλίμα χωρίς να λείπουν και οι συγκινητικές στιγμές.

«Δεν πρέπει να είμαστε οι παθητικοί αποδέκτες πολιτικών, αλλά συμμετέχοντες, διαμορφωτές στην Ευρώπη, που θέλουμε», ήταν το βασικό μήνυμα που έστειλε ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ