Οι μαθητές υιοθέτησαν το Πάρκο Ηρώων

Λουλούδια, ενημερωτικές πινακίδες, αφίσες και καθαρισμό του πάρκου Ηρώων στο Ρολόι των Ιωαννίνων ήταν μόνο μερικές από τις δράσεις που πραγματοποίησε η Β’ Τάξη του 21ου Δημοτικού Σχολείου Ιωαννίνων σε συνεργασία με το τμήμα  Πρασίνου του Δήμου και τους συντηρητές της Δημοτικής Πινακοθήκης.

Τα παιδιά μαζί με τους δασκάλους τους είχαν επισκεφτεί το πάρκο τον περασμένο Δεκέμβριο, γνώρισαν τα αγάλματα, πραγματοποίησαν βιωματικές δράσεις και αποφάσισαν να απευθυνθούν στο Δήμαρχο με μια επιστολή τους στην οποία ζητούσαν τη συνδρομή του Δήμου για να πραγματοποιήσουν τη σημερινή τους δράση.

Ο Δήμαρχος, Θωμάς Μπέγκας, και η αρμόδια αντιδήμαρχος, Ελένη, Βασιλείου, ανταποκρίθηκαν άμεσα και έτσι σήμερα το πρωί οι μικροί κηπουροί εφοδιάστηκαν με εργαλεία, λουλούδια και τον απαραίτητο εξοπλισμό από το Τμήμα Πρασίνου κι ομόρφυναν ακόμα περισσότερο το πάρκο.

Μάλιστα, είχαν ήδη ετοιμάσει ενημερωτικές πινακίδες για την ιστορία του πάρκου, του ρολογιού και των αγαλμάτων που υπάρχουν σε αυτό ώστε να μπορούν οι περαστικοί να τα γνωρίσουν καλύτερα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ