Οι Γιαννιώτες “Γίναμε” πριν τον προημιτελικό του X-Factor

giname

Οι «Γίναμε», ο Κωστής και ο Θανασάκης από τα Γιάννινα, οδεύουν προς τον προημιτελικό του μουσικού ριάλιτι X-Factor.

Πηγή έμπνευσης για τον Κωστή αποτελεί ο Γιώργος Σαμπάνης και ο Γιάννης Πάριος, και για τον Θανασάκη ο Εισβολέας και ο Stavento. Αυτήν την περίοδο ο πρώτος είναι φοιτητής στο τμήμα Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και ο δεύτερος μάγειρας σε τοπικές επιχειρήσεις.

Στο «X Factor» πήγαν χωρίς μεγάλες προσδοκίες, για να ζήσουν την ξεχωριστή αυτή εμπειρία όσο κρατήσει. Το όνομα του συγκροτήματός τους προέκυψε λίγα λεπτά πριν εμφανιστούν μπροστά στους κριτές, καθώς ένιωσαν πως ήρθε η στιγμή να πάρει σάρκα και οστά η μέχρι πρότινος μουσική πορεία τους.

Στην Audition «πάντρεψαν» το «Τι να θυμηθώ» του Απόστολου Ρίζου με το «Κύκλοι τετράγωνα», το «καλύτερο κομμάτι που έχει γράψει στη ζωή του» ο Θανασάκης. Οι κριτές ξεχώρισαν την ιδιαίτερη σχέση των δύο παιδιών και το εντυπωσιακό μουσικό πάντρεμα που καταφέρνουν, χαρίζοντάς τους στο Bootcamp την απευθείας πρόκριση στο Chair Challenge. Οι ίδιοι ήθελαν να βρίσκονται στην ομάδα του Μιχάλη Κουινέλη και η επιθυμία τους έγινε πραγματικότητα. Στο Chair Challenge παρουσίασαν Το «Εν λευκώ» της Νατάσσας Μποφίλιου μαζί με το «Τέτοια νύχτα μην ρωτήσεις», που έχει γράψει ο Θανασάκης, κάνοντας τον μέντορά τους να τους χαρίσει μία από τις πολυπόθητες τέσσερις καρέκλες.

Για τον Κωστή τα λόγια παίζουν μεγάλη σημασία, γι’ αυτό υποστηρίζει ότι «Αν δεν έχω κάτι να πω δεν θα μιλήσω, αλλά εάν μιλήσω θέλω να με ακούς», ενώ ο Θανασάκης πιστεύει πως «ό,τι είναι να γίνει, θα γίνει».

Με το εισιτήριο για τα live στο χέρι, οι Γίναμε νιώθουν περήφανοι ο ένας για τον άλλο και πιστεύουν ότι μπορούν να κερδίσουν στο «X Factor» γιατί συνδέονται σαν το γιν με το γιανγκ

Σήμερα Κυριακή 26/6 στις 21:00 στο MegaTv τραγουδούν για τα προημιτελικά.

Ψηφίζεται δωρεάν 5 φορές στο megatv.com/xfactorvoting

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ