Οι εργαζόμενοι στις ΜΕΘ ευχαριστούν..

met panepistimiakou

Οι εργαζόμενοι στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας Covid-19 του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων κάνουν μέρα και νύχτα έναν τιτάνιο αγώνα. Αγώνας για να σώσουν ζωές.

Η προσφορά τους είναι ανεκτίμητη.

Και κείνοι όμως με την σειρά τους απευθύνουν τις ευχαριστίες τους σε όσους τους συμπαραστέκονται αυτό το δύσκολο διάστημα.

Το ευχαριστήριο που ακολουθεί είναι από τον Διευθυντή και τους εργαζόμενους της ΜΕΘ και των ΜΕΘ Covid-19 του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων προς την εταιρία Κωστηλάτα η οποία τους ενίσχυσε με 2.000 φιάλες νερό.

«Οι εργαζόμενοι των δυο Μονάδων Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) νοσηλείας ασθενών με COVID-19 καθώς και της Γενικής ΜΕΘ του Π.Γ.Ν. Ιωαννίνων θέλουν να ευχαριστήσουν θερμά την εταιρεία ΠΗΓΕΣ ΚΩΣΤΗΛΑΤΑΣ για τη δωρεά 2000 φιαλών νερού για κατανάλωση από το προσωπικό στις αναφερόμενες δομές.

Η προσφορά αυτή δηλώνει ότι οι συνάνθρωποί μας και οι τοπικές εταιρείες μας σκέφτονται και μας συμπαραστέκονται στο δύσκολο αγώνα που δίνουμε καθημερινά για τη νοσηλεία των ασθενών με COVID-19 στις ΜΕΘ δίνοντάς μας κουράγιο να συνεχίσουμε το έργο μας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ