Οι δέκα ζητούν… αποκατάσταση!

Βέβαιοι ότι δεν θα ακολουθήσει παραπομπή στο Πειθαρχικό μετά τις δηλώσεις που έκανε προ ημερών ο γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας οι δέκα της κίνησης Ριζόπουλου ζητούν τώρα κομματική αποκατάσταση!

Πρόκειται για τα δέκα μέλη ΝΟΔΕ, στα οποία έχει ανασταλεί η κομματική ιδιότητα και ορισμένοι εξ αυτών, όπως για παράδειγμα ο Σάκης Βλέτσας, δεν θα έχουν την δυνατότητα συμμετοχής στο συνέδριο του κόμματος.

Σε ανακοίνωση που δόθηκε στην δημοσιότητα, σημειώνουν ότι «κακώς βρίσκονται σε ουσιαστική «κομματική ομηρία» και αυτό, εκτιμούμε πως, δεν συνάδει σε σύγχρονα ευρωπαϊκά κόμματα.Επιπροσθέτως ανεστάλησαν κομματικά αξιώματα, στα οποία -μάλιστα- εκλέχθηκαν δημοκρατικά κατά τις πρόσφατες εσωκομματικές εκλογές, ενώ ήταν ήδη δημόσια γνωστή η στήριξή τους προς τον κ. Σπύρο Ριζόπουλο!

Το πιο σημαντικό: Η πρακτική της καθυστέρησης απονομής εσωκομματικής δικαιοσύνης μπορεί να αναπτύξει νοσηρό κλίμα στον εσωκομματικό χώρο ευνοώντας κλίμα διάσπασης και θέτει σε κίνδυνο την πορεία του κόμματος στις εθνικές εκλογές».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ