Ο βουλευτής και τα… fake news

Είναι εύκολο να καταλάβει κανείς ότι οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ βρέθηκαν σε δύσκολη θέση από την στιγμή που ανέκυψε το ζήτημα με τα ακίνητα και το υπερταμείο..

Άλλωστε μέχρι την ώρα που δημοσιοποιήθηκε η υπουργική απόφαση του Ιουνίου, το πιθανότερο είναι ότι την αγνοούσαν..

Όμως δεν έχει καμία δικαιολογία ο νεαρός βουλευτής Θεσπρωτίας Μάριος Κάτσης, ο οποίος στρέφεται κατά μερίδας μέσων ενημέρωσης της Ηπείρου υποστηρίζοντας ότι «ακολουθούν κατά πόδας τα κεντρικά fake news, χωρίς καν να μπουν στον κόπο να διασταυρώσουν την πραγματικότητα ή να αναπαράγουν, έστω, την απάντηση της Κυβέρνησης για τη μεταβίβαση, δήθεν, στο Υπερταμείο, αρχαιολογικών χώρων, περιοχών Natura, νοσοκομείων, κέντρων υγείας κ.ο.κ.»!

Το Epiruspost ανήκει στα μέσα ενημέρωσης που δημοσίευσαν ότι μεταξύ των ακινήτων του Νομού Θεσπρωτίας που πέρασαν στο υπερταμείο περιλαμβάνονται το αρχαιολογικό μουσείο και το κτίριο της αστυνομίας..

Και δεν πρόκειται για fake news καθώς οι κωδικοί τους περιλαμβάνονται στην συγκεκριμένη υπουργική απόφαση.

Για να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα…

Ας δώσει ο κ. Κάτσης στην δημοσιότητα το σύνολο των ακινήτων του Νομού Θεσπρωτίας που βρίσκονται πίσω από τους ΚΑΕΚ της συγκεκριμένης απόφασης..

Κι ας απαντήσει ξεκάθαρα..

Αφού ορισμένα απ’ αυτά εξαιρούνται βάση προηγούμενων νόμων γιατί περιλαμβάνονται στην απόφαση του κ. Τσακαλώτου..

Δεν ήξερε ο Υπουργός τι υπέγραφε ή εξαπάτησε τους «θεσμούς» καθότι τα ακίνητα αποτελούσαν προαπαιτούμενο για να κλείσει η αξιολόγηση..

Απλά τα πράγματα..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ