Ο «Βίκος» παραμένει στην ΕΨΑ

epsa

Ανακοίνωση εξέδωσε η οικογένεια Σεπετά (ΒΙΚΟΣ), η οποία κατέχει το 25% της βολιώτικης βιομηχανίας αναψυκτικών ΕΨΑ, με αφορμή την απόκτηση πλειοψηφικού μεριδίου από το fund SMERC, επισημαίνοντας, μεταξύ άλλων, ότι θα διατηρήσει τη θέση της και θα παραμείνει στο επενδυτικό σχήμα.

Ειδικότερα, αναφέρεται ότι η οικογένεια Σεπετά «καλωσορίζει τη στρατηγική επένδυση του επενδυτικού ταμείου SMERC, στην ΕΨΑ. Η εξέλιξη αυτή σηματοδοτεί μια νέα – πιο ελπιδοφόρα μέρα για την ιστορική αυτή εταιρεία, στην ανάπτυξη της οποίας πάντα πιστεύαμε. Με σταθερή αυτή την πίστη, θα συνεχίσουμε να έχουμε αμείωτο το επενδυτικό μας ενδιαφέρον στην ΕΨΑ, θα διατηρήσουμε τη θέση μας και θα παραμείνουμε στο επενδυτικό σχήμα, προσηλωμένοι στις σταθερές αρχές και αξίες που μας συνοδεύουν διαχρονικά. Ο κλάδος χρειάζεται βιώσιμες εταιρείες που θα αναπτύσσονται, θα παρέχουν ποιοτικά προϊόντα και θα συμβάλλουν στην περιφερειακή ανάπτυξη της χώρας».

Με την ανακοίνωση της οικογένειας Σεπετά δηλώνεται εμμέσως -πλην σαφώς- ότι θα συμμετέχει στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της ΕΨΑ, η οποία αναμένεται να αποφασιστεί στις 22 Ιουνίου, οπότε και θα συγκληθεί η Γενική Συνέλευση των Μετόχων της ΕΨΑ στην Αγριά του Βόλου.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου θα είναι ύψους 3,2 εκατ. ευρώ, με έκδοση νέων μετοχών στην ονομαστική αξία των 5,51 ευρώ έκαστη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ