Ο Τουρισμός και οι άνθρωποι του!!

Δεν θα μπορούσε να υπάρξει ίσως πιο ταιριαστός τίτλος από τον παραπάνω, όταν έχεις να κάνεις με ανθρώπους σαν τον Στάθη Σιούτη. Επιχειρηματίας και άνθρωπος της αγοράς αποτελεί για την πόλη μας ένα δυνατό χαρτί όσον αφορά τα τουριστικά θέματα και όχι μόνο.

Αυτός είναι και ένας από τους σημαντικότερους λόγους που η υποψηφιότητα του με την παράταξη της Τατιάνας Καλογιάννη “Ιωάννινα_2023” χαιρετίστηκε με τόση θέρμη από τους πολίτες των Ιωαννίνων. Ο άλλος λόγος είναι επειδή ο ίδιος είναι αγαπητός και προσιτός και πάντα έτοιμος να βοηθήσει όπου υπάρχει ανάγκη. Οι περισσότεροι τον ξέρουν με το μικρό του όνομα από τις πάμπολλες δράσεις στις οποίες έχει συμμετάσχει όλα αυτά τα χρόνια. Πότε μπροστάρης και πότε διοργανωτής μα πάντα αρωγός σε οποιαδήποτε προσπάθεια που είχε ως στόχο το καλό του τόπου.

Είναι αυτός που διοργάνωσε την πρώτη υποδοχή στους πρωτοετείς φοιτητές της πόλης μας στην πλατεία Πύρρου μα και τη φωτογραφική έκθεση “Ένας τοίχος για την πόλη”. Είναι αυτός που πρωτοστάτησε μαζί και με άλλους φορείς του τόπου στην επαναλειτουργία του αεροδρομίου Ιωαννίνων αλλά και στη μετέπειτα συνεργασία του αερολιμένα με διάφορες αεροπορικές εταιρίες.

Οπαδός ο ίδιος του δόγματος πως για το καλό του τόπου πρέπει όλοι να γίνουμε μια γροθιά, έχει συνεργαστεί με πλήθος φορέων και οργανισμών τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό για την προσέλκυση τουριστών στην περιοχή μας.

Αυτό που είναι το πιο σημαντικό είναι πως ο Στάθης Σιούτης έχει προσφέρει και συνεχίζει να προσφέρει αγόγγυστα τις υπηρεσίες του στον τόπο .

Είναι ένας άνθρωπος με όραμα και πίστη στις δυνάμεις της συλλογικότητας και πάνω από όλα στηρίζει και προωθεί τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της πόλης των Ιωαννίνων αλλά και της ευρύτερης περιοχής.

Οι παραπάνω είναι μόνο κάποιοι από τους λόγους που ο ίδιος έπρεπε να είναι υποψήφιος σε αυτές τις εκλογές. Ο δήμος έχει ανάγκη από άτομα ενεργητικά, δραστήρια και φερέγγυα. Άτομα που έχουν μια συνεχή παρουσία στα κοινά του τόπου. Δεν χωρούν καιροσκοπισμοί όταν μιλάμε για το καλό του τόπου. Ο ίδιος ενσαρκώνει με την υποψηφιότητα του το ήθος, τη συνέπεια, τη δημιουργικότητα και την αγάπη για τα Γιάννενα. Στο πλαίσιο αυτό η επιλογή της παράταξης της Τατιάνας Καλογιάννη για την κάθοδο του στις εκλογές κάθε άλλο παρά τυχαία ήταν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ