Ο Θωμάς Μπέγκας πρόεδρος του ΦΟΔΣΑ

mpekasΟ αντιδήμαρχος Ιωαννίνων Θωμάς Μπέγκας είναι ο πρώτος αιρετός πρόεδρος του Αναγκαστικού Συνδέσμου Διαχείρισης Απορριμμάτων του Νομού Ιωαννίνων.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Φορέα συνεδρίασε το βράδυ της Τρίτης και προχώρησε στην εκλογή προέδρου, αντιπροέδρου και Εκτελεστικής Επιτροπής.

Τη θέση του Προέδρου διεκδίκησαν ο αντιδήμαρχος Ιωαννίνων Θωμάς Μπέγκας και ο δήμαρχος Βορείων Τζουμέρκων Γιάννης Σεντελές. Ο κ. Μπέγκας συγκέντρωσε δέκα ψήφους και ο κ. Σεντελές τρεις. Έτσι αναδείχθηκε στον πρώτο αιρετό πρόεδρο.

Αντιπρόεδρος εξελέγη ο Δήμαρχος Δωδώνης Κώστας Κατσανάκης και μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής ο Δήμαρχος Ζαγορίου Γαβριήλ Παπαναστασίου και ο αντιδήμαρχος Ζίτσας Φώτης Ράρας. Αναπληρωματικό μέλος εξελέγη ο δημοτικός σύμβουλος Δημήτρης Νάστος.

Ο κ. Θωμάς Μπέγκας σε δήλωσή του σημείωσε ότι το έργο που αναλαμβάνει είναι εξαιρετικά δύσκολο και απαιτείται η συνεργασία όλων ώστε να κερδηθεί το μεγάλο στοίχημα που είναι η ορθολογική διαχείριση των απορριμμάτων. Τα βήματα που πρέπει να γίνουν είναι πολλά, σημείωσε ο κ. Μπέγκας δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην ανάγκη προώθησης της ανακύκλωσης.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ