Ο Στέργιος Γιαννάκης απαντά για την απουσία του..

giannakis

Απάντηση στο Epiruspost με αφορμή το σχόλιο για την απουσία του από τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πρέβεζας με θέμα το μέλλον του λιμανιού  απέστειλε ο τοπικός γαλάζιος βουλευτής Στέργιος Γιαννάκης.

Ο κ. Γιαννάκης στην επιστολή του αναφέρει ότι κοινοβουλευτικές υποχρεώσεις όπως και η ονομαστική ψηφοφορία τον κράτησαν στην Αθήνα.

Στην απάντησή του αναλυτικά αναφέρει: «Με την παρούσα επιστολή θα ήθελα να σας εκφράσω την ένσταση μου σχετικά με  το χθεσινό σας δημοσίευμα με τίτλο «Ανειλημμένες υποχρεώσεις στα… σοβαρά!» που αφορούσε το πρόσωπό  μου και συγκεκριμένα την απουσία μου από το δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Πρέβεζας, στο οποίο συζητήθηκε  το μείζον θέμα του λιμανιού της πόλης.

Θα ήθελα να πιστεύω ότι το άδικο αυτό δημοσίευμα οφείλεται σε ελλιπή ενημέρωση σας καθώς από τη συνεδρίαση απουσίαζε και ο έτερος βουλευτής του Νομού και όχι μόνο εγώ. Επίσης σχετικό σημερινό δημοσίευμα σας στο EPIRUSPOST επιβεβαιώνει τη χθεσινή  απουσία και των 2 βουλευτών του νομού Πρέβεζας καθώς και τη διεξαγωγή ονομαστικής ψηφοφορίας στη Βουλή. Εξίσου άδικη θεωρώ και την παράλειψή σας  να αναφέρετε τη σχετική επιστολή που είχα αποστείλει προς το δημοτικό συμβούλιο και εξηγούσα τον λόγο απουσίας μου. 

Επιπλέον θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι εκτός από την ονομαστική ψηφοφορία στην οποία η παρουσία όλων των βουλευτών ήταν απαραίτητη, υπήρχε την ίδια μέρα και ψηφοφορία για εκλογή προεδρείου στην Επιτροπή Οικονομικών της Βουλής στην οποία είμαι μέλος και από την οποία επίσης ήταν αδύνατο να απουσιάζω.

Γνωρίζοντας τη δημοσιογραφική δεοντολογία που σας διακρίνει ευελπιστώ σε μια σχετική δημοσίευση προκειμένου να αποκατασταθεί η αλήθεια».

  • Για την ιστορία… Ο έτερος βουλευτής Κώστας Μπάρκας ήταν διαδικτυακά παρών σε μεγάλο μέρος της συνεδρίασης.

Ο Στέργιος Γιαννάκης που κοινοβουλευτικές υποχρεώσεις τον κράτησαν στην Αθήνα το βράδυ της Τετάρτης κατάφερε να είναι παρών το πρωί της Πέμπτης για τις εκδηλώσεις που έκανε η αστυνομία τιμώντας τον προστάτη της.

Μείζον χαρακτηρίζει ο ίδιος το θέμα του λιμανιού… Μεταξύ του μείζονος και της ονομαστικής ψηφοφορίας επέλεξε την δεύτερη και όλοι κρίνονται για και από τις επιλογές τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ