Ο Πήγασος χόρεψε στον Ζωγράφειο Οίκο

pigasos_oikos_eugirias

Το Ζωγράφειο Οίκο Ευγηρίας του Δήμου Ιωαννιτών επέλεξε να επισκεφθεί για τρίτη συνεχή χρονιά  ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πλατείας Πάργης «Πήγασος, με το γυναικείο τμήμα παραδοσιακού χορού και παρουσίασε δημοτικούς χορούς της Ηπείρου στους φιλοξενούμενους  της συγκεκριμένης δομής, με τη συνοδεία και καθοδήγηση της καθηγήτριας φυσικής αγωγής Ελπινίκης Μπάρκα.

Τον Σύλλογο υποδέχθηκε η αντιπρόεδρος του Οίκου Ευγηρίας Χριστίνα Κωτσαντή και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου Κώστας Σταύρου και Πόπη Στεφανίδου καθώς και η Διευθύντρια Ροζαλία Νούσια.

Το εορταστικό κλίμα των ημερών δεν άργησε να μεταφερθεί και στους ηλικιωμένους και στήθηκε χριστουγεννιάτικο γλέντι με χορό και τραγούδι, στο οποίο δε δίστασαν να πάρουν μέρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Οίκου.

EpirusPost • Ειδήσεις, Ιωάννινα, Άρτα, Πρέβεζα, Θεσπρωτία • pigasos oikos eugirias

 Ειδικά όμως φέτος η επίσκεψη συνδυάστηκε με την αναφορά στην αείμνηστη και πρόσφατα αδικοχαμένη Πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίας Τριάδας Δωδώνης Ολυμπία Ζώη, καθώς ο Σύλλογος είχε συνεργαστεί μαζί της για την υλοποίηση της συγκεκριμένης δράσης.

Για το σκοπό αυτό παρευρέθησαν στην εκδήλωση μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίας Τριάδας Δωδώνης και ο Πρόεδρος του χωριού Φώτης Ζώης.

Ο «Πήγασος» ευχαριστεί τη Διοίκηση του Ζωγράφειου Οίκου Ευγηρίας, γιατί με αφορμή την επίσκεψη έδωσε στα μέλη του τη δυνατότητα να αισθανθούν το πνεύμα των Χριστουγέννων, που δεν είναι άλλο από την  προσφορά και την αγάπη στο συνάνθρωπο.

       

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ