Ο Λουδοβίκος στο Νεκρομαντείο

Τον θαυμασμό επισκεπτών από όλο τον κόσμο οι οποίοι με αναρτήσεις τους στο διαδίκτυο δηλώνουν εντυπωσιασμένοι από τον χώρο συγκεντρώνει το Νεκρομαντείο.

Μετά από μια κάμψη τον Ιούνιο ( η οποία οφειλόταν κυρίως στις καιρικές συνθήκες) τόσο ο Ιούλιος όσο και ο Αύγουστος κινούνται σε πολύ ικανοποιητικούς ρυθμούς με εκατοντάδες επισκεπτών καθημερινά να φτάνουν στο Νεκρομαντείο και να ξεναγούνται στους χώρους τους.

Επισκέπτες από την Ιταλία, την Αγγλία, την Γερμανία, την Ασία , την Αμερική και γενικότερα από κάθε γωνιά του κόσμου “υποκλίνονται” στο μεγαλείο ενός εκ των πιο γνωστών αρχαιολογικών μνημείων της Ελλάδας.

Τα σχόλια που συνοδεύουν τις φωτογραφίες αποτυπώνουν τα ακραία συναισθήματα που βιώνουν οι επισκέπτες , κυρίως όταν κατεβαίνουν στον χώρο όπου στην αρχαιότητα γινόταν η επικοινωνία με τους νεκρούς.

Ο Σύλλογος Φίλων του Νεκρομαντείου προσπαθεί με κάθε τρόπο να διευρύνει τις πολύ μεγάλες δυνατότητες που έτσι κι αλλιώς συνεπάγεται η ύπαρξη του Νεκρομαντείου στην περιοχή , δρομολογώντας καινοτόμες δράσεις όπως η δημιουργία Ψηφιακού Κέντρου για το Νεκρομαντείο στην Αμμουδιά.

Στο πλαίσιο αυτό με την συνεργασία της Εφορείας Αρχαιοτήτων Πρέβεζας και τον Δήμο Πάργας την Παρασκευή 17 Αυγούστου και ώρα 10 το βράδυ στον χώρο του Νεκρομαντείου διοργανώνει μια μοναδική συναυλία με τον Λουδοβίκο των Ανωγείων.

Ο καλλιτέχνης-ο οποίος εξέφρασε ως προσωπική του επιθυμία να τραγουδήσει στον συγκεκριμένο χώρο- θα ταξιδέψει το κοινό σε μια βραδυά αφιερωμένη στον έρωτα αλλά και στον θάνατο , στους αγαπημένους που βρίσκονται δίπλα μας αλλά και στους αγαπημένους μας που έχουν φύγει μακριά μας με την προσδοκία κι αυτοί να βρίσκονται κάπου εκεί σε μια αυγουστιάτικη νύχτα με πολύ έντονα συναισθήματα….

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ