Ο Κικίλιας προτείνει και Ήπειρο στους Γάλλους τουρίστες!

casasivota

Τους νέους ελληνικούς προορισμούς που μπορούν να γνωρίσουν τώρα οι Γάλλοι τουρίστες ανέφερε ο υπουργός Τουρισμού, Βασίλης  Κικίλιας, μιλώντας στην γαλλική εφημερίδα Le Figaro.

“Φέτος, με αυξημένο πολύ τον αριθμό των διαθέσιμων αεροπορικών θέσεων προς περισσότερους ελληνικούς προορισμούς, θεωρούμε ότι η χώρα μας θα ανήκει στις πρώτες τους επιλογές. Και τα μέχρι σήμερα στοιχεία μας δείχνουν σημαντική αύξηση του ενδιαφέροντος”,  σημείωσε ο κ. Κικίλιας, υπογραμμίζοντας ότι ” οι Γάλλοι τουρίστες λειτουργούν σε πολλές περιπτώσεις ως εξερευνητές και αναζητούν και νέους πέρα από τους δημοφιλείς προορισμούς”. 

“Πριν από μερικά χρόνια ανακάλυψαν την Πάτμο και την Πάρο, τώρα μπορούν να γνωρίσουν τη Σκιάθο και τις μικρές Κυκλάδες, ενώ η ηπειρωτική Ελλάδα, η Πελοπόννησος, η Ήπειρος και η Μακεδονία εντάσσονται στα πλάνα τους. Και αυτό είναι κάτι που μας γεμίζει με ικανοποίηση”,  είπε στην γαλλική εφημερίδα ο κ. Κικίλιας.

Περισσότερα από 700 σχολικά  group πέρασαν από εδώ τις τελευταίες εβδομάδες και πάνω από 6 κρουαζιερόπλοια την ημέρα από τον Πειραιά, με 2 επισκέψεις σε Παρθενώνα και Ακρόπολη, αναφέρει το δημοσίευμα, ενώ φιλοξενεί δηλώσεις και του Προέδρου του Ξ.Ε.Ε. Αλέξανδρου Βασιλικού, ο οποίος τονίζει ότι “η Ελλάδα κέρδισε σε αξιοπιστία, μέσα από την πολύ καλή αντιμετώπιση της πανδημίας και πλέον αίρονται σημαντικά εμπόδια όσον αφορά τα ταξίδια”.

Ο υπουργός Τουρισμού παρόλα αυτά είναι συγκρατημένος, παρακολουθεί την εξέλιξη των στοιχείων παγκοσμίως,  σύμφωνα με  το δημοσίευμα και ακολουθεί μια συνολική στρατηγική επικοινωνίας του brand Ελλάδα με πολλές ποιοτικές επιλογές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ