Ο Κ. Τασούλας για τα ακίνητα του υπερταμείου

Σε μία σκληρή δήλωση προχώρησε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Τασούλας μετά την δημοσιοποίηση της λίστας ακινήτων του Δήμου Ιωαννιτών που πέρασαν στο υπερταμείο.

Σημειώνεται ότι ακόμη δεν έχει γίνει ταυτοποίηση όλων των ακινήτων του Νομού όπως και της Ηπείρου, καθώς στο σύνολό τους ξεπερνούν τα 180!

Το Βυζαντινό Μουσείο, το Φετιχέ Τζαμί, το Αρχοντικό Μίσιου, το Τζαμί Καλούτσιανης, οικόπεδα εντός του Κάστρου, τα κτίρια του Μενδρεσέ μπροστά από το Πνευματικό Κέντρο, αλλά και το Στρατόπεδο Βελισσαρίου, το ΕΑΝΚΙ, αθλητικοί χώροι στη Λιμνοπούλα, και σημαντικά δημόσια κτίρια, μεταξύ άλλων, όλα μεταβιβάζονται στο Υπερταμείο «μέσα από μία απαράδεκτη προδικασία μυστικότητας, και από μία απροκάλυπτη ψευτιά», σημειώνει ο κ. Τασούλας.

Και στην δήλωση επισημαίνει:

Η Νέα Δημοκρατία απ’ την πρώτη στιγμή κατήγγειλε έντονα αυτές τις αδιανόητες παραχωρήσεις που όσον αφορούν πολιτιστικούς χώρους και μνημεία είναι και ευθέως αντισυνταγματικές, από μία επικίνδυνα καταστροφική πλέον απερχόμενη Κυβέρνηση που ενώ πνέει τα λοίσθια σκορπάει νέες ζημιές για τη χώρα.

Από την άλλη πλευρά και κεντρικά και τοπικά σε συνεργασία με την Αυτοδιοίκηση και πληττόμενους φορείς θα οργανωθεί η με κάθε νόμιμο τρόπο προσπάθεια αποτροπής αυτής της τερατώδους και ενάντια στο εθνικό και δημόσιο συμφέρον κυβερνητικής πρωτοβουλίας.

Όσο για τους εμπνευστές της, που μέχρι την τελευταία στιγμή χυδαία και μάταια ψευδολογούσαν ότι δήθεν δεν τρέχει τίποτε αξίζει να παραδοθούν στη χλεύη και περιφρόνηση του ελληνικού λαού που αντιλαμβάνεται δυστυχώς ολοένα και περισσότερο γιατί κάθε μέρα που περνάει με τους κ.κ. Τσίπρα και Καμμένο στην εξουσία η χώρα και τα συμφέροντά της υπονομεύονται βάναυσα.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ