Ο Γιάννης Πάριος στο υπαίθριο του Φρόντζου

parios giannina

Το «φαινόμενο Πάριος», ο πιο ερωτικός τραγουδιστής και συνθέτης της γενιάς του, με τραγούδια αγαπημένα και χιλιοτραγουδισμένα, που έχουν μείνει πια στην ιστορία και αποτελούν σημαντική παρακαταθήκη για το μέλλον της ελληνικής μουσικής, παρουσιάζει σε καλοκαιρινή περιοδεία ανά την Ελλάδα τις καλύτερες στιγμές από την πλούσια δισκογραφική του πορεία.

Ένας από τους σταθμούς του είναι τα Γιάννινα. Ο Γιάννης Πάριος θα εμφανιστεί στο υπαίθριο θέατρο της ΕΗΜ τη Δευτέρα 20 Ιουνίου, στις 9 το βράδυ, έχοντας μαζί του στη σκηνή τους Κωνσταντίνο Αναγνώστου και Ελένη-Στυλιανή Αλεξανδρή, ενώ θα τον συνοδεύει και 10μελής ορχήστρα υπό την καθοδήγηση του μαέστρου Ντίνου Γεωργούτσου.

Το όνομα του Γιάννη Πάριου είναι συνδεδεμένο με τις λέξεις έρωτας, αγάπη, επιτυχία, ταλέντο. Με συγκινητική απήχηση στον κόσμο, έχει εμφανιστεί σε μεγάλες μουσικές σκηνές, στάδια και θέατρα σε ολόκληρο τον πλανήτη. Πάντα με μεγάλο σεβασμό και αφοσίωση σε αυτό που κάνει, κατάφερε να είναι χαραγμένος ανεξίτηλα στη συνείδηση του κοινού, τόσο ο ίδιος ως καλλιτέχνης όσο και τα τραγούδια που έχει ερμηνεύσει, τους στίχους και τη μουσική πολλών από τα οποία έχει γράψει ο ίδιος, και τα οποία έχουν μεταφραστεί σε πολλές γλώσσες.

Τα εισιτήρια κοστίζουν 18 ευρώ στην προπώληση και 20 ευρώ στο ταμείο.

Διατίθεται και περιορισμένος αριθμός VIP εισιτηρίων (μπροστά στη σκηνή) στην τιμή των 25 ευρώ.

Η φυσική προπώληση ξεκίνησε στα καταστήματα Manthos Optical (Αβέρωφ 16 και Μιχ. Αγγέλου 28), Γερμανός (Χαρ. Τρικούπη 6), Music shop Giorgio (Αβέρωφ 32) και Tickets Ioannina (από 27 Μαΐου). Προπώληση εισιτηρίων και ηλεκτρονικά στο ticketservices.gr.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ