Ο Γιάννης και τα ρεκόρ των Ιωαννίνων

Η Ανταποδοτική Ανακύκλωση με υπερηφάνεια συγχαίρει τον Πρεσβευτή της Γιάννη Αντετοκούνμπο, που ανακηρύχθηκε ο πολυτιμότερος παίκτης του ΝΒΑ για τη σεζόν 2018-2019.

Ο Γιάννης ανήκει στην οικογένεια της Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης ως «Recycling Ambassador», παρακινώντας τους πολίτες και κυρίως τους νέους ανθρώπους να ανακυκλώνουν τις συσκευασίες τους στα Σπιτάκια Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης και στα Πάρκα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης, που βρίσκονται σε όλη την Ελλάδα.

Στην ίδια ανακοίνωση της Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης γίνεται εκτενής αναφορά και στα δύο ρεκόρ των Ιωαννίνων.

Τον περασμένο μήνα πραγματοποιήθηκε η τελετή έναρξης λειτουργίας του Πολυχώρου Ανακύκλωσης του «Πάρκου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης & Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης Ιωαννίνων», το οποίο δημιουργήθηκε από το Εθνικό Συλλογικό Σύστημα Ανταποδοτική Ανακύκλωση, σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Ιωαννίνων και τον Φιλανθρωπικό Οργανισμό της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών «ΑΠΟΣΤΟΛΗ».

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο ίδιο «Πάρκο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης & Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης Ιωαννίνων» πραγματοποιήθηκαν μέσα σε χρονικό διάστημα ενός μήνα, δύο παγκόσμια ρεκόρ Guinness (World Guinness Record) στην ανακύκλωση συσκευασιών, αποτελώντας το πρώτα αντίστοιχα ρεκόρ Guinness στην Ευρώπη!

Το πρώτο ρεκόρ αφορούσε στη συλλογή και ανακύκλωση γυάλινων συσκευασιών (συλλέχθηκαν 134.972 κιλά γυάλινων συσκευασιών) και το δεύτερο αφορούσε στη συλλογή και ανακύκλωση πλαστικών συσκευασιών (συλλέχθηκαν 54.275 κιλά πλαστικών συσκευασιών).

Το σύνολο της μοναδικής προσπάθειας για τη δημιουργία δύο νέων παγκόσμιων ρεκόρ Guinness (World Guinness Record) αποτυπώνεται στα δύο πραγματικά εντυπωσιακά βίντεο.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ