Ο Ευάγγελος Γιαμούρης στα Ελευθέρια της Άρτας

giamouris

Με ποικίλες εκδηλώσεις για όλες τις ηλικίες, θα εορταστούν και φέτος τα «Ελευθέρια», με την τιμή και τον σεβασμό που απαιτεί ο χαρακτήρας τους.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι παρά τους περιορισμούς που επιβάλει η υγειονομική κρίση, η Δημοτική Αρχή κατέβαλε προσπάθειες ώστε και αυτό το καλοκαίρι να υπάρχουν πολιτιστικές εκδηλώσεις στην Άρτα, λαμβάνοντας υπόψιν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα (ελεγχόμενη είσοδος, συγκεκριμένη χωρητικότητα, αριθμός θέσεων, κλπ).

Σε δηλώσεις του ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού, Νίκος Λιόντος, σχολίασε: «Για το φετινό καλοκαίρι ο Δήμος Αρταίων, έχει προγραμματίσει μία σειρά ποικίλων εκδηλώσεων, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό και σε συνεργασία με φορείς τους οποίους και ευχαριστούμε που στηρίζουν τις πολιτιστικές δράσεις του Δήμου μας. Σκοπός μας είναι, οι δημότες μας να  ψυχαγωγηθούν μένοντας στην πόλη τους, πόσο μάλλον μετά από την ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο που όλοι μας βιώσαμε».

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων

15/7 Τετάρτη

Απονομή Αγραφιώτειων και Μπαρμπαστάθειων Βραβείων Μουσικοφιλοογικός Σύλλογος Άρτης “Ο Σκουφάς” Αύλειος Χώρος Ι. Ν. Παρηγορήτισσας 21.15 μ.μ.

16/7 Πέμπτη

Μουσικοχορευτική Παράσταση “Θα πεθάνω από το χορό και όχι από τον κορωνοϊό” Μουσικοφιλοογικός Σύλλογος Άρτης “Ο Σκουφάς” Αύλειος Χώρος Ι. Ν. Παρηγορήτισσας 21.15 μ.μ.

17/7 Παρασκευή

Συναυλία με τον Ευάγγελο Γιαμούρη Ο διεθνής τενόρος Ευάγγελος Γιαμούρης σε μια μοναδική συναυλία τραγουδά για την Αγάπη και τον Έρωτα Δήμος Αρταίων Αύλειος Χώρος Ι. Ν. Παρηγορήτισσας 21.30 μμ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ