Ο Δήμος Πρέβεζας απέκλεισε αθλητές από τις βραβεύσεις!

preveza

Πριν από μερικές ημέρες ο Δήμος Πρέβεζας βράβευσε αθλητές της πόλης. Με την διαφορά ότι από τις βραβεύσεις αποκλείστηκαν οι αθλητές ενός εκ των δύο συλλόγων στίβου που δραστηριοποιούνται στην Πρέβεζα.

Ο ΑΟ Πρέβεζας λοιπόν με ανακοίνωσή του εκφράζει την έντονη δυσαρέσκειά του, εκφράζει ερωτήματα και αναμένει απαντήσεις για τον αποκλεισμό του.

«Δυστυχώς ενώ στην Πρέβεζα δραστηριοποιούνται δύο σύλλογοι στίβου με πλειάδα αθλητών που έχουν διακριθεί σε αγώνες τοπικούς και πανελλήνιους, ο Δήμος δεν συμπεριέλαβε τον ΑΟ  ΠΡΕΒΕΖΑΣ.

Ο αποκλεισμός αυτός, ενός  από τους παλαιότερους συλλόγους της πόλης,  με πολλαπλή αθλητική δράση ,δεν μπορεί να στηριχτεί σε κανένα αθλητικό κριτήριο αξιολόγησης ,σε καμιά παιδαγωγική η δημοκρατική αρχή.

.Εύλογα λοιπόν προκύπτει το ερώτημα γιατί εξαιρέθηκαν  τα παιδιά του ΑΟ  Πρέβεζας από μια διαδικασία που οφείλει να απευθύνεται ισότιμα στους δημότες της πόλης και στις οικογένειές τους.

Από πότε τα όποια προσωπικά συμφέροντα, υπερπηδούν το αίσθημα Ευθύνης και Δικαιοσύνης κυρίως απέναντι στα παιδιά . Αν και ο καθένας μπορεί να δώσει τη δική του απάντηση  , ο Α Ο. Πρέβεζας θα αρκεστεί προς το παρόν ,να θεωρήσει αυτή την κίνηση του Δήμου Πρέβεζας προϊόν πρόχειρου και επιπόλαιου σχεδιασμού και  να περιμένει την επίσημη τοποθέτηση του Δήμου για το συμβάν» αναφέρει στην ανακοίνωση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ