Ο διαγωνισμός δεν έβγαλε ανάδοχο…

Εργαζόμενοι και απορριμματοφόρα του Δήμου Γεωργίου Καραϊσκάκη επιχειρούν στην Δ.Ε. Τετραφυλίας – Τέλος ο ιδιώτης Εργολάβος για τις Τοπικές Κοινότητες Μεγαλόχαρης και Αστροχωρίου , την αποκομιδή των σκουπιδιών στις συγκεκριμένες Τοπικές Κοινότητες αναλαμβάνουν μόνιμα οι υπηρεσίες του Δήμου Γεωργίου Καραϊσκάκη !

Εργαζόμενοι και απορριμματοφόρα των Δημοτικών Ενοτήτων Ηρακλείας και Καραϊσκάκη του Δήμου Γεωργίου Καραϊσκάκη μπήκαν στην μάχη αποκομιδής των σκουπιδιών σε όλες της Τοπικές Κοινότητες της Δημοτικής Ενότητας Τετραφυλίας .

Ο διαγωνισμός για την ανάληψη υπηρεσίας από ιδιωτική εταιρεία της αποκομιδής των απορριμμάτων της Τετραφυλίας όπως γινόταν τα τελευταία 15 χρόνια δεν ανέδειξε ανάδοχο εργολάβο με αποτέλεσμα την μη αποκομιδή των απορριμμάτων της περιοχής.

Στην ομολογουμένως δύσκολη αυτή συγκυρία ο Δήμος Γεωργίου Καραϊσκάκη σε συνεργασία με την υπηρεσία καθαριότητας και τους εργαζόμενους επιχειρούν με τα απορριμματοφόρα των Δημοτικών Ενοτήτων Ηρακλείας και Καραϊσκάκη προσπαθώντας έτσι να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα επτά χωριών.

Ταυτόχρονα από τον Δήμο Γεωργίου Καραϊσκάκη αποφασίστηκε από σήμερα και στο εξής η αποκομιδή των απορριμμάτων στις Τοπικές Κοινότητες Μεγαλόχαρης και Αστροχωρίου θα γίνεται από εργαζόμενους και απορριμματοφόρα του Δήμου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ