Ο Δ. Λάμπρου Πρόεδρος στο Οικονομικό

Μετά από μία πολύωρη συνεδρίαση στο Οικονομικό Επιμελητήριο Ηπείρου έγινε πράξη αυτό που για άλλες περιοχές ή άλλους φορείς μοιάζει ανέφικτο.

Συγκροτήθηκε διαπαραταξιακό προεδρείο και μάλιστα τετραετίας. Χωρίς συμφωνίες για αλλαγές και αντικαταστάσεις στη διαδρομή παρά μόνο με την συμφωνία να συνεργαστούν όλες οι παρατάξεις για να πετύχουν το μέγιστο δυνατό για τα μέλη του Επιμελητηρίου και να συμβάλλουν με τις θέσεις και τις απόψεις τους σε ζητήματα της περιοχής.

Η διαδικασία για την συγκρότηση διαπαραταξιακού προεδρείου ήταν επίπονη όμως κυριάρχησε η βούληση όλων να βρουν και να συμφωνήσουν αυτά που τους ενώνουν.

Η ΔΗΚΙΟ που ήταν πρώτη δύναμη μετά τις τελευταίες εκλογές πήρε την θέση του Προέδρου. Από την πλειοψηφούσα σύμβουλο της παράταξης Κωνσταντίνα Παπαιωάννου προτάθηκε για την θέση αυτή ο Δημήτρης Λάμπρου, ο οποίος είναι και ο νέος πρόεδρος στο Οικονομικό Επιμελητήριο Ηπείρου.

Αντιπρόεδρος είναι ο Χρήστος Κισσόπουλος από την ΠΟΦΕΕ, Γενικός Γραμματέας ο Γιάννης Πατούνας από την ΠΔΣΟ και Οικονομικός Επόπτης ο Βησσαρίων Τσίρας από την ΑΚΙΟΕ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ