Ο Χάρης Δολιώτης ορκίστηκε Δημοτικός Σύμβουλος

doliotis orkomosia

Ο Χάρης Δολιώτης ορκίστηκε νέος δημοτικός σύμβουλος Ιωαννίνων μετά την παραίτηση του Δημήτρη Παπαγεωργίου που αναδείχθηκε δήμαρχος.

Ο κ. Δολιώτης ορκίστηκε το πρωί της Πέμπτης ενώπιον του Δημάρχου.

«Η ορκωμοσία μου ως δημοτικός σύμβουλος συμπίπτει χρονικά με μία μεγάλη απώλεια για την πόλη μας αλλά και για μένα προσωπικά ως γιατρού, που είναι αυτή του Δημάρχου Μωυσή Ελισάφ. Του ανθρώπου που ταυτίστηκε με τη δημοκρατία, την ανεξιθρησκία, την επιστήμη, τη διανόηση. Από αυτή τη θέση και μέχρι τη διεξαγωγή των αυτοδιοικητικών εκλογών θα στηρίξω με όλες μου τις δυνάμεις τις αποφάσεις που θα έχουν θετικό πρόσημο για την πόλη μας και θα κινούνται στην κατεύθυνση της βελτίωσης της ποιότητας ζωής των δημοτών» ανέφερε ο κ. Δολιώτης.

Ο Δήμαρχος Δημήτρης Παπαγεωργίου τον καλωσόρισε, του ευχήθηκε καλή επιτυχία στα καθήκοντά του και σημείωσε ότι η συνεργασία τόσο με τον ίδιο όσο και με όλα τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου θα είναι συνεχής προς όφελος της πόλης.

Ο κ. Βασίλης Ζωγράφος, αποποιήθηκε τη θέση του Δημοτικού Συμβούλου  και παραμένει στη θέση του Γενικού Γραμματέα στο Δήμο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ