Νόμιμες οι αμμοληψίες στο Δήμο Δωδώνης!

ammolipsies dodoni

Πριν από μερικές ημέρες ο Δήμος Δωδώνης είχε απευθυνθεί στις αρμόδιες υπηρεσίες της Περιφέρειας Ηπείρου και παράλληλα είχε εκδώσει σχετική ανακοίνωση με την οποία καυτηρίαζε την ανυπαρξία παρεμβάσεων στο επαρχιακό οδικό δίκτυο αλλά και τις αμμοληψίες που γίνονται σε ποτάμια της περιοχής.

Το θέμα στη συνέχεια ανέδειξε η Λαϊκή Συσπείρωση με σχετική επερώτηση που κατέθεσε.

Από την Περιφερειακή Αρχή διανεμήθηκε έγγραφο στο οποίο αναφέρονται τα έργα που γίνονται στην περιοχή και αυτά αφορούν σε αποκαταστάσεις επαρχιακού δικτύου και προστασία των γεφυριών στο Ασπροχώρι και την Καταμάχη.

Ο Περιφερειάρχης από την πλευρά του ισχυρίστηκε ότι οι αμμοληψίες που γίνονται στην περιοχή είναι νόμιμες. Η Περιφέρεια έχει εκ του νόμου το δικαίωμα να καθαρίζει ποτάμια και το υλικό που είναι χρήσιμο μπορεί να το χρησιμοποιεί.

Αυτό συμβαίνει και στη Δωδώνη..

Με αφορμή αυτά ο Περιφερειάρχης επιτέθηκε και στον Δήμαρχο της περιοχής υποστηρίζοντας ότι «υπάρχει θέμα»… «Δέκα φορές έχει φωνάξει την αστυνομία σε ένα έργο που γίνεται και δεν το αναλάμβανε κανείς. Είναι το πιο δύσκολο και το πιο φτηνό» είπε ο Περιφερειάρχης αναφερόμενος στο δρόμο Τύριας- Σιστρούνι.

«Εμμονικά πιστεύει ότι έχει γίνει κάτι πέρα από το νόμιμο, να πάρει όλα τα στοιχεία και να τα εξετάσει» ανέφερε ο Περιφερειάρχης καλώντας τον δήμαρχο Δωδώνης να δει τις επιμετρήσεις που έχουν γίνει..

Η συνέχεια αναμένεται με ενδιαφέρον..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ