Νέο ωράριο στη Ζωσιμαία Βιβλιοθήκη

zosimaia vivliotiki

Στο πλαίσιο του περιορισμού της διασποράς του covid-19, σύμφωνα με το ειδικό σχέδιο της Ζωσιμαίας Βιβλιοθήκης ισχύει για το κοινό το χειμερινό ωράριο λειτουργίας.

Το ωράριο ως εξής:

Δευτέρα και Τετάρτη: 12.30-19.30

Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή: 08.00-14.30

Ο δανεισμός των βιβλίων γίνεται με προκράτηση στο e-mail [email protected]  και κατόπιν αναζήτησης από το μέλος στον κατάλογο της Ζωσιμαίας.

Η χρήση των Αναγνωστηρίων, αποκλειστικά για το υλικό της Βιβλιοθήκης,  γίνεται με σειρά προτεραιότητας και προκράτηση στο τηλέφωνο της Γραμματείας 2651072863, με τους όρους που μέχρι σήμερα ισχύουν και περιορισμό χρόνου 1 ώρα/χρήστη.

Η έκδοση νέας κάρτας μέλους πραγματοποιείται με αποστολή e-mail στο [email protected], όπου θα επισυνάπτεται η Αίτηση και αντίγραφο του Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας. του αιτούντος, για λόγους ταυτοποίησης και με κάθε δέσμευση τήρησης του Νόμου περί Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Η παραλαβή της νέας κάρτας, με αυτοπρόσωπη παρουσία, καθορίζεται σε ημέρα και ώρα, από τη Βιβλιοθήκη.

Επιστροφές δανεισμένων τεκμηρίων γίνονται-ανεξαρτήτως ημέρας και ωραρίου-στη θυρίδα επιστροφής βιβλίων, αριστερά της Κεντρικής Εισόδου.

Η χρήση του Δημοσίου Κέντρου Πληροφόρησης δεν είναι προς το παρόν δυνατή.

Κατά την είσοδο στο χώρο της Ζωσιμαίας επιβάλλεται η απολύμανση των χεριών και η χρήση προστατευτικής μάσκας καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής στο χώρο, καθώς και η τήρηση της απόστασης του 1,5 μέτρου καθ’ όλη τη διάρκεια της συνδιαλλαγής.

Περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα της Γραμματείας, στην ιστοσελίδα της Ζωσιμαίας και στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ