Νέες φωτιές στην κεντροδεξιά…

Το μήνυμα που θέλησε να στείλει η Τατιάνα Καλογιάννη η οποία λίγες ημέρες πριν τις εκλογές αποφάσισε να επισκεφθεί το Δημαρχείο και να συναντηθεί με τον δήμαρχο, δύσκολα μπορεί να ερμηνευτεί…

Πολιτικός πολιτισμός μπορεί να είναι η πρώτη ανάγνωση… Αποτέλεσμα ίσως μιας χλιαρής και ανούσιας προεκλογικής περιόδου καθώς οι παρατάξεις Μπέγκα και Καλογιάννη δεν…. συναντήθηκαν πουθενά.

Ο υποψήφια δήμαρχος απέφυγε συστηματικά να ασκήσει κριτική στη νυν δημοτική αρχή και ο απερχόμενος δήμαρχος μάλλον σε καμία φάση της προεκλογικής περιόδου δεν αντιμετώπισε ως αξιόμαχη την παράταξη της Τατιάνας Καλογιάννη.

Η συνάντηση μεταξύ των δύο και των επιτελείων τους έδωσε τροφή για έντονες αναταράξεις στο χώρο της κεντροδεξιάς, ο οποίος δεν διέρχεται τις καλύτερές του μέρες.

Την ώρα που φαινόταν ότι ο κομματικός μηχανισμός της Νέας Δημοκρατίας επιχειρεί να συσπειρώσει δυνάμεις – όσο βέβαια αυτό είναι εφικτό στο φλεγόμενο γαλάζιο στρατόπεδο- έρχεται η συνάντηση για να πυροδοτήσει σφοδρές αντιδράσεις και να προκαλέσει πλήθος σχολίων και ερμηνειών…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ