Νέα συνάντηση για λύσεις στους οδικούς άξονες της Ηπείρου

ionia tounel egnatia

Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να ξεκαθαρίσει πλήρως το τοπίο για την πορεία των μεγάλων οδικών έργων στην Ήπειρο, που παραμένουν σε εκκρεμότητα.

Αυτό προκύπτει από την συνάντηση που είχε ο Περιφερειάρχης Ηπείρου με τον Υφυπουργό Υποδομών Γιώργο Καραγιάννη και στην συνέχεια με τον Υπουργό Κώστα Καραμανλή.

Η Περιφέρεια προχώρησε αργά το μεσημέρι σε μία λιτή ανακοίνωση από την οποία προκύπτει ότι σε επόμενη συνάντηση θα εξεταστούν αναλυτικά όλα τα ζητήματα ώστε να δρομολογηθούν κατά περίπτωση διαδικασίες. Σύμφωνα με πληροφορίες η συνάντηση αυτή θα γίνει μέσα στον Οκτώβριο.

Στην ανακοίνωση της Περιφέρειας αναλυτικά αναφέρεται:

Συνάντηση εργασίας πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι στο Γραφείο του Υφυπουργού  Υποδομών και Μεταφορών μεταξύ του Υφυπουργού Γιώργου Καραγιάννη και του Περιφερειάρχη Ηπείρου Αλέξανδρου Καχριμάνη, μετά την οποία ενημερώθηκε και ο Υπουργός Κων. Καραμανλής.  

Αντικείμενο της συνάντησης ήταν οι εκκρεμότητες που υπάρχουν στα τμήματα των διευρωπαϊκών οδικών αξόνων που διέρχονται από την Ήπειρο και αναλύθηκαν οι προοπτικές που υπάρχουν για τεχνικά και χρηματοδοτικά θέματα.

Σε επόμενη συνάντηση θα εξεταστούν αναλυτικά όλα τα ζητήματα, ώστε να δρομολογηθούν κατά περίπτωση διαδικασίες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ