Νέα μέτρα λαμβάνει ο Οργανισμός Λιμένος

Νέα μέτρα λαμβάνει ο Οργανισμός Λιμένος Ηγουμενίτσας στο πλαίσιο των προληπτικών μέτρων του Υπουργείου Υγείας.

Έτσι ανακοινώνει ότι:

  • Κλείνουν οι δύο παιδικές χαρές, που βρίσκονται στο πάρκο Ηρώων και στο Βόρειο τμήμα της χερσαίας ζώνης του Λιμένα Ηγουμενίτσας.
  • Αναστέλλεται η λειτουργία των καταστημάτων εντός του τερματικού σταθμού 1 του Οργανισμού Λιμένα Ηγουμενίτσας και η εξυπηρέτηση θα γίνεται μόνο με παροχή προϊόντων σε πακέτο ή/και διανομή προϊόντων.
  • Οι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων, που αναπτύσσουν τραπεζοκαθίσματα επί της χερσαίας ζώνης, συμμορφούμενοι προς την ανακοίνωση της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας καλούνται να αφαιρέσουν τα τραπεζοκαθίσματα τους. Οι περιοχές αυτές αφορούν στην χερσαία ζώνη της πόλης της Ηγουμενίτσας, της Πλαταριάς και των Συβότων, καθώς και της ΤΚ Σαγιάδας του Δήμου Φιλιατών.
  • Οι επιχειρήσεις που λειτουργούν εντός του τερματικού σταθμού 1, οφείλουν επίσης να αφαιρέσουν τα τραπεζοκαθίσματα τους.

Ο Οργανισμός Λιμένα Ηγουμενίτσας από ώρα 12:00-16:00 θα πραγματοποιήσει απολύμανση εντός του Τερματικού Σταθμού 1, ο οποίος και θα παραμείνει κλειστός, του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας και των χώρων του Τελωνείου.

Αύριο 15/03/2020 από ώρα 8:00-12:00 θα πραγματοποιηθεί απολύμανση εντός του Τερματικού Σταθμού 2 και ο χώρος θα παραμείνει κλειστός κατά το διάστημα αυτό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ