Νέα έργα της Ηπείρου στο ΕΣΠΑ

erga

ergaΤην ένταξη δύο νέων έργων στο ΕΣΠΑ υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Ηπείρου κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης. Φορέας υλοποίησης είναι ο Δήμος Ιωαννιτών.

Το πρώτο έργο αφορά την αποχέτευση των ομβρίων υδάτων στην επέκταση του οικισμού Κατσικά, με προϋπολογισμό 785.000 ευρώ. Το έργο αφορά την κατασκευή δικτύου αποχέτευσης όμβριων υδάτων σε τμήμα της επέκτασης του οικισμού Κατσικά, σε κάθετες διανοιγμένες οδούς της κεντρικής οδού Μ. Αλεξάνδρου και συγκεκριμένα στις οδούς Δημοκρατίας, Τσακάλωφ, Ελ. Βενιζέλου, Παμβώτιδος, Αθηνάς, Μανδηλαρά, Ιπποκράτους, Αγίων Ταξιαρχών, Ηροδότου, Ολυμπιάδος, Λ. Μαβίλη, Σωκράτους και Μαυρογένους.

Το δίκτυο αποχετεύει τα όμβρια ύδατα σε υπάρχουσα αποστραγγιστική τάφρο που χωροθετείται παράλληλα στην περιμετρική οδό του σχεδίου της οδού Γεννηματά.

Το δεύτερο έργο έχει τίτλο «Διαμόρφωση πλατείας Ασβεστοχωρίου» και ο προϋπολογισμός του ανέρχεται σε 217.000 ευρώ. Αφορά τη διαμόρφωση της υπάρχουσας πλατείας, επιφανείας περίπου 1.200 μ2, και των περιμετρικών δρόμων, επιφανείας περίπου 1.800 μ2, στην Τοπική Κοινότητα Ασβεστοχωρίου, ώστε να αποτελέσουν ενιαίο αναβαθμισμένο χώρο για χρήση από τους κατοίκους του οικισμού.

Σύμφωνη γνώμη (υπό προϋποθέσεις) για τη δημοπράτηση

του εσωτερικού δικτύου ύδρευσης Γραμμενοχωρίων

Τη σύμφωνη γνώμη (υπό προϋποθέσεις) διατυπώνει η Ενδιάμεση Διαχειριστική Αρχή, με έγγραφο που υπογράφει ο Περιφερειάρχης κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης για το έργο «Αντικατάσταση εσωτερικού δικτύου ύδρευσης περιοχής Γραμμενοχωρίων Δημοτικής Ενότητας Πασσαρώνος», της Πράξης «Αντικατάσταση εσωτερικού δικτύου ύδρευσης περιοχής Γραμμενοχωρίων Δημοτικής Ενότητας Πασσαρώνος», με κωδικό ΟΠΣ 349342, συνολικού προϋπολογισμού 1.616.000 ευρώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ