Ναρκωτικά με τα τσουβάλια σε Γιάννινα και Θεσπρωτία

OXHMAΤείνει να μην αποτελεί πλέον είδηση η κατάσχεση μεγάλων ποσοτήτων ναρκωτικών στην Ήπειρο, καθώς μετατρέπεται σε καθημερινή υπόθεση. Μόνο τις τελευταίες ημέρες κατασχέθηκε πάνω από ένας τόνος χασίς σε Γιάννινα και Θεσπρωτία, ενδεικτικό του προβλήματος που αντιμετωπίζει η περιοχή αλλά και της μεγάλης προσπάθειας που γίνεται από τους αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών.

Μία ακόμη επιτυχία καταγράφηκε σήμερα το πρωί, ύστερα από συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση, εντοπίσθηκε σήμερα τα ξημερώματα στην Πλαταριά Θεσπρωτίας, ένα Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο (κλούβα) το οποίο και ακινητοποιήθηκε για έλεγχο.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν η 30χρονη και ο 42χρονος, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν έντεκα σάκοι, που περιείχαν -174- δέματα κάνναβης, συνολικού βάρους -270.401- γραμμαρίων.

Επίσης, λίγη ώρα αργότερα, στο Καρτέρι Θεσπρωτίας συνελήφθησαν ο 48χρονος και η 39χρονη, οι οποίοι επέβαιναν σε άλλο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και λειτουργούσαν ως προπομποί, προκειμένου να καθορίζουν το ακολουθητέο δρομολόγιο και να επιτηρούν παράλληλα τη διαδρομή προς αποφυγή αστυνομικών ελέγχων.

Τα δύο οχήματα καθώς και έξι κινητά τηλέφωνα, τα οποία χρησιμοποιούσαν οι δράστες για τις παράνομες συναλλαγές τους, κατασχέθηκαν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ