Να ζήσουν και να ευτυχίσουν….

EIRHNH_KOSTASΜία από τις πιο ευτυχισμένες ημέρες της ζωής τους έζησαν ο Ειρήνη και ο Κώστας. Στην εκκλησία της Αγίας Μαρίνας ένωσαν τα όνειρα τους και δέχθηκαν τις ευχές εκατοντάδων φίλων και συγγενών.

Η Ειρήνη Γεωργούλα πανέμορφη και λαμπερή νύφη, με το χαμόγελο της ευτυχίας ζωγραφισμένο στο πρόσωπό της.

Την ευτυχία της Ειρήνης και του Κώστα συμπλήρωνε η μόλις εννέα μηνών κόρη τους, η οποία βαφτίστηκε μετά το μυστήριο του γάμου. Η Ξένια απέσπασε την προσοχή όλων και πολύ περισσότερο του παππού της, Κώστα Γεωργούλα, ο οποίος δεν έκρυβε ούτε στιγμή την αδυναμία που της έχει.

Και μετά το διπλό μυστήριο, ακολούθησε ένα τρικούβερτο γλέντι στο κέντρο Καρβούνης. Μέχρι το πρωί στην κυριολεξία εκατοντάδες φίλοι του ζευγαριού και των οικογενειών του, γλέντησαν με την ψυχή τους και πήραν μία γερή γεύση από παραδοσιακό γάμο.

Στον Κώστα και στην Ειρήνη ευχόμαστε να είναι πάντα ευτυχισμένοι, χαρούμενοι και χαμογελαστοί. Να χαίρονται τη μικρή τους Ξένια και να την καμαρώσουν όπως επιθυμούν.

Στις οικογένειες του Κώστα Γεωργούλα και του Δημήτρη Κάκου ευχόμαστε να τους ζήσουν και να χαρούν ανάλογες στιγμές και στα υπόλοιπα παιδιά τους.

Ειδικά στον Κώστα Γεωργούλα, ιδιοκτήτη του τηλεοπτικού σταθμού Ήπειρος TV1 και του Ράδιο Ήπειρος δίνουμε τις καλύτερες ευχές μας, να χαίρεται τους νιόπαντρους και την εγγονή του και να είναι γερός και δυνατός για να κάνει ανάλογους γάμους στον Μάριο και τον Θανάση.

Πολλές, πολλές ευχές και ευχαριστίες για την όμορφη βραδιά που περάσαμε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ