Να υλοποιηθούν άμεσα τα μέτρα στην Κακαβιά

meropi tzoufi1

Την άμεση υλοποίηση των μέτρων για την υγειονομική θωράκιση της Κακαβιάς ζητά η βουλευτής Ιωαννίνων του ΣΥΡΙΖΑ Μερόπη Τζούφη.

Όπως αναφέρει σε γραπτή της δήλωση, τα μέτρα που έγιναν γνωστά από τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας Νίκο Χαρδαλιά, σχετικά με την αποτροπή διασποράς του κορονοϊού, περιλαμβάνουν ρυθμίσεις και για τον συνοριακό σταθμό Κακαβιάς είναι σε θετική κατεύθυνση και απαντούν -έστω και καθυστερημένα- στα αιτήματα των τοπικών αρχών και των εργαζομένων.

Οι σοβαρές ελλείψεις στην υγειονομική θωράκιση της Κακαβιάς διαπιστώθηκαν και κατά την πρόσφατη επίσκεψη που πραγματοποίησε κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ στο συνοριακό σταθμό. Στη συνέχεια, με επίκαιρη ερώτηση προς τον υπουργό Υγείας, ζητήθηκε -μεταξύ άλλων- η άμεση εγκατάσταση κινητών μονάδων του ΕΟΔΥ ώστε να ενισχυθούν οι έλεγχοι.

«Καλούμε την κυβέρνηση να υλοποιήσει τις εξαγγελίες της, δίχως άλλες χρονοτριβές και καθυστερήσεις, με στόχο την προστασία της δημόσιας υγείας και το περιορισμό της εξάπλωσης της νόσου», τονίζει η κ. Τζούφη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ