Να παραμείνει στο Λούρο η Αγροτική Τράπεζα

atebankΤη διατήρηση του υποκαταστήματος της Αγροτικής Τράπεζας του Λούρου, ζητά με επιστολή που απέστειλε προς το Διοικητή της ΑΤΕ Θεόδωρο Πανταλάκη, ο Περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέξ. Καχριμάνης.

Όπως τονίζει ο κ. Καχριμάνης « η Διοίκηση της Περιφέρειας Ηπείρου γίνεται αποδέκτης έντονων διαμαρτυριών από επιχειρηματίες, αγρότες και συνταξιούχους αναφορικά με το κλείσιμο του υποκαταστήματος του Λούρου».

Η οικονομική συγκυρία που διανύει η χώρα συνεχίζει ο Περιφερειάρχης, δεν επιτρέπει βεβιασμένες πράξεις, οι οποίες μάλιστα μπορούν να προκαλέσουν σοβαρά προβλήματα στην καθημερινότητα πολλών κατοίκων, που θα πρέπει να μεταβαίνουν στην Πρέβεζα για να εξυπηρετηθούν.

«Εκτιμούμε ότι η ΑΤΕ που εξακολουθεί να είναι Τράπεζα υπό κρατικό έλεγχο, πρέπει να επιδείξει μεγαλύτερη ευαισθησία για τους κατοίκους της υπαίθρου στους οποίους στήριξε την μακρόχρονη λειτουργία της και να μη προχωρήσει στο κλείσιμο υποκαταστημάτων, όπως αυτό του Λούρου» καταλήγει ο κ.Καχριμάνης, επισημαίνοντας ότι είναι πολύ πιθανό με την οικονομική ανάπτυξη που προσμένουμε αυτό να δώσει νέα δυναμική στην περιοχή με οφέλη και για την Αγροτική Τράπεζα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ