Να απομακρυνθεί ο Μόσχογλου από τον ΠΑΣ

xristovasilisΤην άμεση απομάκρυνση του Πασχάλη Μόσχογλου από τον ΠΑΣ Γιάννινα, ζητά με επιστολή του το Διοικητικό Συμβούλιο του σωματείου ΠΑΣ Γιάννινα, με επιστολή προς τον Πρόεδρο της ΠΑΕ Γιώργο Χρηστοβασίλη. Στην επιστολή αναλυτικά αναφέρεται:

Η διοίκηση του ερασιτεχνικού σωματείου ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, κομιστής των μετοχών 10% του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα, με αφορμή τη συνεχιζόμενη ΥΒΡΙΣΤΙΚΗ, ΕΚΒΙΑΣΤΙΚΗ, ΑΠΕΙΛΗΤΙΚΗ και ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ τακτική του Γενικού Διευθυντή της ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ κ. Πασχάλη Μόσχογλου προς τον πρόεδρο του σωματείου μας και μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ, (του οποίου είναι υπάλληλος!), με υβριστικά και ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΑ μηνύματα, σε βάρος κορυφαίων αθλητικών, θεσμικών και επαγγελματικών στελεχών της πόλης μας (!) συνεδρίασε σήμερα έκτακτα και αποφάσισε ομόφωνα.

Να ζητήσει την άμεση και εντός 24 ωρών απομάκρυνση του κ. Πασχάλη Μόσχογλου και διακόψει κάθε επαγγελματική σχέση με την ΠΑΕ, την οποία με την στάση του εκθέτει την ίδια μας την ομάδα, την πόλη και την ιστορία της.

Σε κάθε αντίθετη περίπτωση (μη αποδοχής του αιτήματος απομάκρυνσης) κ. πρόεδρε με την παρούσα αιτούμεθα την σύγκληση ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ σύμφωνα με το άρθρο 12 (δικαιώματα μειοψηφίας) του ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΤΗΣ ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ με θέματα τα οποία προβλέπονται από το άρθρο 3 του παραπάνω άρθρου.

Με την παρούσα καταθέτουμε τους αιτούμενους τίτλους μετοχών, σύμφωνα με την παράγραφο 5 του άρθρου 12 του καταστατικού της ΠΑΕ επιφυλασσόμενοι για την προσφυγή στην παράγραφο 3 του παραπάνω άρθρου.

Τέλος κ. πρόεδρε σας καλούμε να προβείτε στις διαδικασίες σύγκλησης της Γ.Σ., όπως αυτό προβλέπεται από το άρθρο 15 του καταστατικού της ΠΑΕ.

Το σωματείο μας τέλος κ. πρόεδρο επιφυλάσσεται για την περαιτέρω στάση του έναντι της ΠΑΕ, η οποία διαρκώς εκτίθεται με τις θέσεις/υβριστική στάση έναντι αθλητικών και επαγγελματικών παραγόντων της πόλης, του Γενικού Διευθυντή τον οποίο προσέλαβε ο κ. πρόεδρος ΧΩΡΙΣ προηγούμενη απόφαση του Δ.Σ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ