Μυρσίνη Ντούτση.. Η πρώτη της Θεωρητικής στο Νομό Ιωαννίνων! Με άριστα στη Νομική..

mirsini ntoutsi (2)

Μυρσίνη Ντούτση, μαθήτρια στο 9ο ΓΕΛ Ιωαννίνων! Και σε λίγο καιρό φοιτήτρια στη Νομική Θεσσαλονίκης που ήταν η πρώτη επιλογή της.

Με άριστα. Πρώτη των πρώτων στην Θεωρητική κατεύθυνση και πρωτιά στο Νομό Ιωαννίνων.

19.540 μόρια… Κάπως έτσι έσπασε τα κοντέρ!

Λατινικά 20, Ιστορία 19,7,  Έκθεση 18,9 και Αρχαία 19,4!

«Η Νομική Θεσσαλονίκης ήταν η πρώτη μου επιλογή» είπε η ίδια στο Epiruspost συμπληρώνοντας ότι ήταν κάτι που το ήθελε πάρα πολύ και είχε αγωνία μέχρι το τέλος.

«Στη Θεωρητική κατεύθυνση είναι πιο ρευστά τα πράγματα. Ποτέ δεν μπορείς να είσαι απόλυτα σίγουρος για την επίδοση. Έτσι περίμενα μέχρι τη στιγμή που είδα τα αποτελέσματα. Ήταν πολύ ευχάριστο για μένα. Ευχάριστο γιατί είχα τόσο υψηλή επίδοση και παράλληλα πέτυχα στη σχολή της πρώτης μου επιλογής» ανέφερε η Μυρσίνη.

Έχει μυστικό η επιτυχία; Η Μυρσίνη ανέφερε ότι αυτό που την βοήθησε πέρα από την οικογένειά της και τους εκπαιδευτικούς της ήταν το συστηματικό διάβασμα, ο προγραμματισμός και η πειθαρχία.

«Διάβαζα με πρόγραμμα και με μεγάλη πειθαρχία. Έτσι είχαν την δυνατότητα να κάνω το χόμπι μου που είναι η κιθάρα αλλά και να βλέπω τους φίλους μου.. Με εξαίρεση το τελευταίο διάστημα όπου δεν υπήρχε χρόνος παρά μόνο για διάβασμα. Τελικά το αποτέλεσμα με δικαίωσε και δικαίωσε τους κόπους μου», ανέφερε…

Σε λίγο καιρό η Μυρσίνη θα είναι φοιτήτρια στη Θεσσαλονίκη. Το πιθανότερο είναι ότι θα έχει εισαχθεί πρώτη στη Νομική.

Της αξίζουν συγχαρητήρια και ευχές για καλή σταδιοδρομία!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ