Μύριζε… μπαρούτι το Περιφερειακό.. Τα πάνελ, το Κλειστό και ο Κατσικάς

kleisto

Ένα Περιφερειακό Συμβούλιο που μύριζε μπαρούτι ήταν αυτό που έγινε σήμερα, τουλάχιστον στο σκέλος της ενημέρωσης.

Κι αν η μεγάλη έκρηξη αποφεύχθηκε μάλλον αυτό οφείλεται στις απουσίες που υπήρξαν από την συνεδρίαση, μέσω τηλεδιάσκεψης.

Θέματα που κυριάρχησαν το προηγούμενο διάστημα, όπως το Κλειστό της ξιφασκίας που μεταφέρθηκε από τις Ολυμπιακές εγκαταστάσεις του Ελληνικού, η διαχείριση των απορριμμάτων και η παραπομπή στο Πειθαρχικό του Περιφερειάρχη και των μελών της Οικονομικής Επιτροπής αλλά και το δημοσίευμα της εφημερίδας «Τύπος της Ηπείρου» ότι οι εγκαταστάσεις που μεταφέρθηκαν δεν αποτελούσαν δωρεάν παραχώρηση αλλά πληρώθηκαν και παράλληλα από τον χώρο του Ελληνικού αγοράστηκαν και υλικά από συγγενικό πρόσωπο του Περιφερειάρχη, ήταν αρκετά για να ανεβάσουν το θερμόμετρο στο κόκκινο.

Μέσα σ’ αυτό το σκηνικό ήταν αναπόφευκτη η έκρηξη του Περιφερειάρχη και για τα τρία θέματα.

Για το τελευταίο, αυτό όπου εμπλέκονται οι επιχειρηματικές δραστηριότητες συγγενικού του προσώπου με την μεταφορά υλικών από το Ελληνικό, ο Περιφερειάρχης ανέφερε ότι δεν θα το αφήσει έτσι και ξεκαθάρισε ότι τα πάνελ που κατέληξαν στις κτηνοτροφικές εγκαταστάσεις αγοράστηκαν από τον γιο του.

Μίλησε για πρωτοφανείς μεθόδους που σκοπό έχουν να πλήξουν την οικογένειά του σημειώνοντας ότι «και τα δικά μου παιδιά έχουν δικαίωμα να δουλεύουν».

Σχετικά με την μεταφορά των δύο γηπέδων ανέφερε ότι έχουν αγοραστεί οι σιδηροκατασκευές από την ΙΝΤΡΑΚΑΤ κάτι που γνωρίζουν όσοι μετέχουν στο Περιφερειακό Ταμείο.

Τέλος έκανε γνωστό ότι για τις εγκαταστάσεις στον Κατσικά θα υπογραφεί μνημόνιο συνεργασίας και προγραμματική σύμβαση με την Αρχιτεκτονική Σχολή του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων ώστε να προχωρήσει η διαμόρφωση του Αγροκτήματος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ