«Μύλος» και στο Δήμο Άρτας λόγω… ΠΑΣΟΚ!

dimarxeio artas 1000

Παρενέργειες στο Δήμο Άρτας προκαλεί η δημόσια καταγγελία που έγινε από υποψήφιο σύνεδρο του ΠΑΣΟΚ και αφορά στην εμπλοκή εν ενεργεία αντιδημάρχου.

Διαβάστε αναλυτικά: ΚΙΝΑΛ: Απίστευτο περιστατικό νοθείας στην Άρτα με πρωταγωνιστή αντιδήμαρχο

Εκ μέρους της Δημοτικής Αρχής έγινε μία ανάρτηση στην σελίδα του Δήμου Αρταίων στο Facebook η οποία ωστόσο δεν στάλθηκε στα μέσα ενημέρωσης.

Στην ανακοίνωση αυτή σημειώνεται ότι «η δημοτική αρχή δεν αναμειγνύεται στις εσωκομματικές διαδικασίες κανενός κόμματος» και συμπληρώνει ότι ο κ. Χρηστούλης –ο αντιδήμαρχος- θα δώσει την δική του εκδοχή των συμβάντων στα μέλη της Νομαρχιακής του ΠΑΣΟΚ.

Η δημόσια ανάρτηση της Δημοτικής Αρχής στη σελίδα του Δήμου για ένα θέμα που αφορά σε μία εσωκομματική διαδικασία η αλήθεια είναι ότι ξένισε πολλούς.

Και καυτηριάζεται με έντονο ύφος από την επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Τζένη Ταπραντζή.

Η κ. Ταπραντζή μιλά για απαράδεκτη εμπλοκή της δημοτικής αρχής στα εσωκομματικά κοινοβουλευτικού κόμματος χρησιμοποιώντας μάλιστα ένα εργαλείο του Δήμου Αρταίων.

«Με έκπληξη διαβάσαμε την ανακοίνωση από το επίσημο site του Δήμου Αρταίων για ανάρμοστη εσωκομματική συμπεριφορά του κ.Χρηστούλη και αναρωτιόμαστε…διαμαρτυρόμενοι βεβαίως έντονα..

1.Το επίσημο site του Δήμου απαντά και για τις εσωκομματικές εκλογές κομμάτων??

2.Το επίσημο site του Δήμου δίνει συμβουλές και καθορίζει συμπεριφορές σε πολιτικά κόμματα??

Ο “κατήφορος” της ασέβειας στα δημόσια όργανα του Δήμου μας από τη Δημοτική Αρχή δεν έχει τέλος ….

Το site του Δήμου το πληρώνουν οι δημότες μας και μάλιστα ακριβά…για την ενημέρωση τους…γι αυτό λοιπόν υπενθυμίζουμε στη Δημοτική Αρχή τη θυμόσοφη λαική παροιμία “

“ΜΗΝ ΦΥΤΡΩΝΕΙΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕ ΣΠΕΡΝΟΥΝ”» αναφέρει η κ. Ταπραντζή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ